Спечелете 5 комплекта с Nivea продукти за СПА у дома

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ралица Тенева
Стефка Тонева
Елеонора Стоянова
Севдинар Кехайова
Габриела Караганчева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

СПА У ДОМА С НАГРАДИ NIVEA

СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ, С КОИТО ДА СЕ ПОГЛЕЗИШ И РЕЛАКСИРАШ

„СПА у дома”. Има ли други думи, които имат силата незабавно да отпуснат тялото и ума ти? Може би само "денят за заплата", но все пак "СПА у дома" печели, защото ден, посветен изцяло на теб, ще те поддържа уверена и доволна цяла седмица.

И тъй като искаме да имаш повече моменти, в които да се поглезиш и да релаксираш, ти даваме шанс да спечелиш награди NIVEA за твоя домашен СПА център. Попълни анкетата по-долу и можеш да спечелиш 1 от 5 комплекта NIVEA, съдържащ Стягащ дневен крем за лице Q10 POWER, Подхранващо мляко за тяло Rich Nourishing и Мицеларна вода Sensitive! 

Идеалният сет за пълна СПА процедура у дома!

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията, публикувана на интернет-страницата https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/fast-start.

Участието в Кампанията е безплатно и не е обвързано с покупка на определени продукти.

Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 2 март 2023г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите участници, които ще получат по 1 брой Подаръчен комплект NIVEA, съдържащ 1 брой Стягащ дневен крем за лице Q10 Anti-wrinkle, 1 брой Подхранващо мляко за тяло Rich Nourishing и 1 брой Мицеларна вода Sensitive. 

Тегленето на имената на печелившите участници ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени името на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на
изтеглянето се вписват имената на печелившия и резервата. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/fast-start до 6 март 2023г..

Печелившият участник ще получи имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Краен срок - 28 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара