Спечелете 1 от 20 броя Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Румяна Георгиева
Ралица Русева
Силвия Николова
Глория Георгиева
Петя Тилева
Магдалена Стоянова
Илияна Ангелова
Нели Неделкова
Христина Йовчева
Лора Василева
Ралица Славова
Дияна Иванова
Росица Колева
Ивелина Дойчева
Валя Василева
Катя Ангелова
Красимира Минчева
Анелия Ставрева
Ивелина Тенева
Галина Колева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

NIVEA DERMA SKIN CLEAR
Върни си контрола върху кожата

Този месец имаш шанса да тестваш 1 от 20 броя от нашия съвсем нов продукт: Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear! Той е с иновативно действие и оптимално предпазва кожата ти от появата на пъпки и черни точки. Ефективността на формулата се дължи на трите ключови съставки ниацинамид, салицилова киселина и гликолова киселина, добре познати за възстановяване на проблемната кожа, склонна към акне и несъвършенства. Кожата ти ще бъде по-чиста само след 7 дни!

Освен това, ако напишеш отзив за тествания продукт, ще имаш шанс да участваш и за допълнителна награда: комплект от още 2 продукта от новата серия NIVEA Derma Skin Clear - измиващ гел и тоник за лице! 

В Кампанията могат да участват всички физически лица, регистрирали се успешно в лоялната програма myNIVEA, и навършили 18 години към момента на попълване на формата за участие в Кампанията.

Участник, който се регистрира за участие в Кампанията, трябва да посочи задължително свои валидни данни: име и фамилия, рождена дата, електронна поща, телефонен номер и адрес за доставка.

Кампанията се провежда в 2 етапа, както следва:
Етап 1:
Всички членове на myNIVEA получават имейл с информация относно участие за тестване на Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear безплатно, като детайлите са налични на страницата на кампанията, където е необходимо желаещите да участват да попълнят данните си и да изпратят формуляра. Този етап е активен в периода 23.02 - 6.03.2023г..
След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Етап 1 на Кампанията, на 7 март 2023г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите участници, които ще получат по 1 брой Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear. Тегленето на имената на печелившите участници ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 20 печеливши и 20 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервите. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията до 8 март 2023г.

Етап 2:
Всички валидирани печеливши участници в Етап 1, които са получили по 1 брой Нощен пилинг NIVEA Derma Skin Clear и напишат отзив след употребата му на страницата на продукта, участват автоматично за допълнителна награда: 1 от 5 броя комплекти, съдържащ 1 брой Измиващ гел NIVEA Derma Skin Clear и 1 брой Тоник за лице NIVEA Derma Skin Clear. Отзивът е необходимо да бъде оставен със същия имейл, с който участникът се е регистрирал в кампанията в Етап 1. Този етап е активен в периода 6.03 – 2.04.2023г..

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Етап 2 на Кампанията, на 3 април 2023г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите участници, които ще получат по 1 от 5 броя комплекти, съдържащ 1 брой Измиващ гел NIVEA Derma Skin Clear и 1 брой Тоник за лице NIVEA Derma Skin Clear. Тегленето на имената на печелившите участници ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 5 печеливши и 5 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервите. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията до 4 април 2023г..

Печелившите участници и в двата етапа ще получат наградата си по куриер, на адреса, предоставен при попълване на формуляра за участие.

Краен срок - 6 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара