Спечелете устройство за бавно готвене, професионален тиган, комплект прибори

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 февруари 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

От 13 до 20 февруари МЕТРО и Стартер ти дават възможност да играеш и спечелиш страхотни награди! Влез в официалната фейсбук страница на Стартер и участвай в дневното предизвикателство, като отговориш правилно на въпроса за деня, и имаш шанс да спечелиш една от нашите страхотни награди: комплект прибори от серия METRO Professional; професионален тиган, 24см, за всички видове котлони от серия METRO Professional; СуВид утройство за бавно готвене във вакуум от серия METRO Professional или ваучер от МЕТРО Академия за курс за готвене по избор.

Награди: снимките са илюстративни!

На 18 март 1999 г. МЕТРО отваря своите първи 2 магазина в София и Пловдив, за да положи началото на модерната търговия в България и подкрепи успеха на хиляди български независими предприемачи. За тези 24 години, най-големият търговец на едро в България превърна непознати преди търговски практики в ежедневие. Въведе промоционалните каталози на всеки две седмици в четвъртък, офертите с търговски отстъпки, клиентските карти, баркода върху опаковката, защитата на клиентските права и др.

Днес 11-те магазина на МЕТРО в страната осигуряват достъп до най-широк професионален асортимент от търговски решения на над 645 000 бизнес клиенти.

В МЕТРО всеки може да пазарува по-изгодно в зависимост от количеството стока, която пазарува. Повече от 4500 продукта от ЦЕНИ НА НИВО дават възможност да избираш от 3 ценови нива, така че винаги да си на сметка. Със зелените етикети и табели лесно се различават тези най- изгодни предложения.

Високо качество, богат асортимент и изгодни предложения за бизнеса и дома.

МЕТРО. ИМАМЕ ТО.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара