Спечелете смарт часовници, JBL слушалки и раници с продукти 7DAYS

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://promo.7days.com/bg/the-winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти 7DAYS за поне 3 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Предвидени награди в Играта:

СМАРТ ЧАСОВНИЦИ „Galaxy Watch4 Classic 42 min“: общо 50 бр. за целия период на Играта. Наградите се теглят след края на Промоцията на случаен принцип, измежду всички участници, отговарящи на условията, описани по-долу в Част 7. Цветът на наградите се избира от Организатора.

БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ „JBL Tune 115 TWS“: общо 100 бр. за целия период на Играта. Наградите се теглят след края на Промоцията на случаен принцип, измежду всички участници, отговарящи на условията, описани по-долу в Част 7.   Цветът на наградите се избира от Организатора.

СЕДМИЧНИ награди: общо  1000 бр. за целия период на Играта, раници в които ще има продукти “7DAYS”, разпределени на седмичен принцип – средно по 166 броя за всяка седмица от началото на Периода на провеждане. Продуктите в раницата са както следва: 1 бр. 7DAYS мини крoaсани милфьой 185 г; 1 бр. 7 DAYS Bake rolls бран чили 80 г, 1 бр. 7 DAYS Bake rolls гъби и сметана 80 г, 1 бр. 7DAYS cake bar какао 30 г,  1 бр. 7DAYS cake bar ягода 30 г, 1 бр. 7DAYS кроасан какао 92 г, 1 бр. 7DAYS кроасан крем брюле 92 г, 1 бр. 7DAYS Borseto ябълка-канела 80 г, 1 бр. 7 DAYS Borseto горски плод 80Г

Всеки участник има право да спечели само по една награда от всеки вид за целия Период на провеждане на Играта /един СМАРТ ЧАСОВНИК, един брой БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ, една СЕДМИЧНА /.

Визуализацията на наградите върху рекламните материали е с илюстративна цел. Възможни са разлики с действително предоставените награди.

Наградите не могат да се заменят с паричната им равностойност и/или с други предметни награди.

Общи изисквания за участие в тегленото на СЕДМИЧНИТЕ награди на Играта

Стъпка 1: Участниците трябва да са закупили продукт/и с марката „7DAYS“ /независимо от вида и грамажа/ на обща стойност минимум 3 лв. с ДДС. Имената на закупените 7DAYS продукти и тяхната стойност трябва да присъстват като закупени артикули, вписани в ЕДНА касова бележка или фактура.

Стъпка 2: За участие в Играта е необходима регистрация, направена в Периода на провеждане. Регистрацията се извършва лично от участника в Играта чрез регистрационната форма в Интернет страницата promo.7days.com. Участникът трябва да попълни коректно следните данни в регистрационната форма:

    имейл адрес на участника;
    мобилен телефонен номер за връзка с участника;
    Единният идентификатор на всеки участник е неговият мобилен телефонен номер, посочен в регистрационната форма. За коректното отчитане на всички регистрации на участника, той трябва да използва един и същ мобилен телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един мобилен телефонен номер.
    номер на касова бележка/фактура, удостоверяваща закупуването на 7DAYS продукти и стойност на закупените 7DAYS продукти.
    сума от касовата бележка от закупените продукти 7DAYS.

Касови бележки със стойност на покупката на 7days продукти по-малка от 3 лв. с ДДС не участват в Играта и тегленето на наградите. Продуктите 7DAYS трябва да са закупени в Периода на провеждане на Играта. За фактури от Метро кеш енд Кери България ЕООД регистрацията се осъществява чрез регистриране на 10-цифрения номер на фактурата и общата сума с ДДС на закупените 7DAYS продукти от фактурата.

Една касова бележка участва само в една регистрация и не може да бъде представяна с различни мобилни телефонни номера. Организаторът приема първата по време регистрация на всяка касова бележка като валидна регистрация. С една касова бележка може да бъде спечелена само една награда.

    Участникът трябва да потвърди /чрез чекбокс/, че има навършени 18 години, че е прочел и е съгласен с Правилата на Играта и че желае да участва.

Участниците имат право да регистрират не повече от 3 касови бележки на ден в Периода на провеждане на Играта. Всяка последваща регистрация, извън допустимия дневен лимит, ще бъде анулирана.

Участие в тегленето на СЕДМИЧНИТЕ награди

За да участва в тегленето на СЕДМИЧНИТЕ награди на Играта, участникът трябва да регистрира минимум 1 касова бележка за закупени 7DAYS продукти, чиято стойност е не по-малка от 3 лв. с ДДС, в рамките на съответната седмица от Периода на провеждане на Играта и да е попълнил коректно регистрационната форма.

В края на всяка седмица от Периода на провеждане на Играта, Организаторът изтегля на случаен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на наградите алгоритъм, за количествено разпределение на наградите на база регистрации в активността, печелившите участници, които отговарят на изискванията на настоящите Правила и коректно са попълнили регистрационната форма през съответната седмица от Периода на провеждане на Играта.

Регистриралите се за участие в Играта участници участват в седмичното теглене на СЕДМИЧНИТЕ награди, както следва:

    регистриралите се за участие в периода от 00:00 ч. на 1 февруари 2023 г. до 23:59 ч. на 7 февруари 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 8 февруари 2023 г.; За този период има предвидени 166 бр. Седмични награди.
    регистриралите се за участие в периода от 0:00 ч. на 8 февруари 2023 г. до 23:59 ч. на 14 февруари 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 15 февруари 2023 г.; За този период има предвидени 166 бр. Седмични награди.
    регистриралите се за участие в периода от 0:00 ч. на 15 февруари 2023 г. до 23:59 ч. на 21 февруари 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 22 февруари 2023 г.; За този период има предвидени 166 бр. Седмични награди.
    регистриралите се за участие в периода от 0:00 ч. на 22 февруари 2023 г. до 23:59 ч. на 28 февруари 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 1 март 2023 г.; За този период има предвидени 166 бр. Седмични награди.
    pегистриралите се за участие в периода от 0:00 ч. на 01 март 2023 г. до 23:59 ч. на 7 март 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 08 март 2023 г. За този период има предвидени 166 бр. Седмични награди.
    регистриралите се за участие в периода от 0:00 ч. на 8 март 2023 г. до 23:59 ч. на 15 март 2023 г. участват в тегленето, което ще се проведе на 15 март 2023 г. За този период има предвидени 170 бр. Седмични награди.

Обявяването на печелившите участници ще се случи до 72 часа след изтеглянето им.

Участниците, които веднъж са спечелили СЕДМИЧНА награда през Периода на провеждане на Играта, не участват повторно в тегленето на други СЕДМИЧНИ награди.

В тегленето на СЕДМИЧНИТЕ награди участват само регистрации, направени през съответната седмица от Периода на провеждане на Играта, като неспечелилите участници не се прехвърлят автоматично и не участват в тегленето на СЕДМИЧНИТЕ награди през следващата седмица от Периода на провеждане. Техните регистрации обаче, с които не е спечелена СЕДМИЧНА награда, се натрупват и участват в тегленото за другите награди – СМАРТЧАСОВНИК и БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ.

Участие в тегленето на наградите СМАРТЧАСОВНИЦИ И БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ

За да участва в тегленето на наградите СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ, участникът трябва да регистрирал минимум 3 различни касови бележки за закупени 7DAYS продукти, на стойност не по-малка от 3 лв. с ДДС всяка в рамките на Периода на провеждане на Играта. С касови бележки, с които участник е спечелил СЕДМИЧНА награда от Играта, участникът няма право да участва в тегленето за наградите СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ. С регистрацията на всеки нови 3 касови бележки, с които не са спечелени СЕДМИЧНИ награди, участникът участва с 1 обща регистрация в тегленето на наградите СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ (с натрупване).

Тегленето на награди СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ се извършва на 16 март 2023 г. като Организаторът изтегля на случаен принцип и по предварително заложен в електронната система за теглене на наградите алгоритъм за количествено разпределение на наградите на база регистрации в активността, 100 участника, които печелят по един брой СМАРТЧАСОВНИК и 50 участника, които печелят по 1 брой БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ.

Организаторът уведомява печелившите участници чрез кратко текстово съобщение /SMS, изпратенo на мобилния телефон на участника, посочен в регистрационната форма за участие в Играта, в който SMS ще бъде предоставен телефон за връзка, на който печелившият участник трябва да се обади в 5-дневен срок, и да предостави име, и фамилия, населено място и точен адрес за получаване на наградата. Участниците, спечелили СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ  ще трябва да предоставят и презиме и ЕГН, с оглед изпълнение на задълженията си по чл.73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица. Цената на телефонното обаждане е според индивидуалния тарифен план на участника.

Участниците, спечелили награда, губят право да получат наградата си в случай, че не са предоставили необходимата информация в посочения срок. Непотвърдените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

С оглед изпълнение на задълженията си по чл.73 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица, Организаторът ще изиска спечелилите награда СМАРТЧАСОВНИК ИЛИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ  да предоставят име, презиме, фамилия  и ЕГН, като тези лични данни ще бъдат използвани само за целите на справката по споменатата в този текст законова норма. При непредставяне на изисканата информация, печелившите участници губят правото да получат наградата.

Ако участник, спечелил СЕДМИЧНА награда, СМАРТЧАСОВНИК или БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ, не е подал данните си за доставка в срока по т. 7.5., той губи правото си на тази награда, за която е бил изтеглен.

Участниците в Играта се задължават да проверяват редовно мобилните си телефони за съобщения /SMS/, както и да посещават уебсайта на Играта, за да се информират за резултатите от тегленията. Организаторът не носи отговорност в случай, че участник не е получил своевременно информация за това, че е спечелил награда от Играта, пропуснал е да види съобщението и/или е подал грешни данни

УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ТРЯБВА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ, С КОИТО УЧАСТВАТ В ИГРАТА, НА МЯСТО, НА КОЕТО ДА СЕ СЪХРАНИ ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ. НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ БЕЗ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, КАКТО И СРЕЩУ ИЗТРИТИ ИЛИ НЕЧЕТЛИВИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ НА РЕГИСТРАЦИЯТА.
ЧАСТ 8. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

За да получи наградата си, печелившият участник е длъжен да запази и предаде на куриера печелившата/те касова/и бележка/а или фактура. Задължително условие е имената на продуктите 7DAYS да присъстват като закупен артикул в касовите бележки.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 45 работни дни след подаването на адрес за доставка по реда, предвиден в настоящите Правила. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 20 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на марката.

Наградите се получават само срещу представяне на документ за самоличност, предоставена/и печеливша/и касова/и бележка/и и подписване на приемо-предавателен протокол. Като изключение, могат да бъдат приети и копия на печеливши касови бележки, само при представяне на оригинал за сверяване. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако същото удостовери писмено, че е получило наградата от името на печелившия.

Краен срок - 15 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара