Спечелете селекция продукти и специална кутия за обяд от Danonino

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Miriel
slonop
Аркадия
hoaxy
Drama Llama

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Скъпи родители,
Знаем, че ежедневието ви често е много забързано, затова вече над 50 години ние от Danonino създаваме продукти, специално разработени за вас и вашите деца.

Горди сме с ролята, която имаме в ежедневието на всяко едно семейство, но също така сме наясно с отговорностите, които имаме. Това е причината Danonino да се фокусира върху създаването на продукти, подходящи както за големите, така и за деца на възраст над 3 години.
 
Достатъчното количество калций и витамин D като част от балансираното и разнообразно детско меню е изключително важно. Именно затова всички наши продукти съдържат тези два елемента, необходими за нормалния растеж и развитие на костите на децата.

Предоставяйки разнообразие от млечни продукти за нуждите на различните потребители, ние от Danonino предлагаме балансиран вариант за допълнения към хранителния режим на децата, но и се стараем да предизвикаме любопитството им да учат нови неща и да се развиват чрез редица иновативни инициативи, които реализираме.

Всичко това е част от нашата мисия като бранд – да бъдем ваш верен партньор във вълнуващото приключение да бъдеш родител.

Danonino – малки кофички, големи помощници!

Включете се в нашата игра!

Отговорете на въпроса:
🍓 Кое ви кара да изберете Данонино за вашето дете и колко често го купувате?

Петима от всички участници в темата ще получат страхотен подарък за своето дете: селекция продукти Данонино и специална Данонино кутия за обяд. Имената на печелившите участници ще обявим в темата на 28 февруари.

Краен срок - 28 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара