Спечелете пътуване до Disneyland, Париж, 50 раници и 50 калъфа за лаптоп от Coca-Cola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://coca-cola.promo/campaigns/13/winners

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Coca-Cola, Fanta, Sprite за поне 4 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията “Купи продукти Coca-Cola, Fanta или Sprite в Kaufland магазини за минимум 4 лв. в една касова бележка и можеш да участваш за награда“ се организира и провежда на територията на Република България само в участващи търговски обекти, а това са всички търговски обекти на Кауфланд България/ Kaufland магазини.

„Участващи продукти" в Кампанията за спечелване на награди в сайта са продукти от 300ml Coca-Cola, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca-Cola, 330ml Coca-Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca-Cola, 500ml Coca-Cola Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca-Cola, 1L Coca-Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca-Cola, 1.5L Coca-Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca-Cola, 2L Coca-Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite


Общият брой награди, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

- Пътуване за двама до Disneyland Paris - 1 бр.

- Калъф за лаптоп - 50 броя

- Раници - 50 броя

Всеки потребител, който отговаря на условията в част 4 по-горе в тези правила, може да участва в Кампанията “Купи продукти Coca-Cola, Fanta или Sprite в Kaufland магазини за минимум 4 лв. в една касова бележка и можеш да участваш за награда“  за спечелване на някоя за изброените в  чл. 7.1.2 и в чл. 7.1.3 награди, при  условие че изпълни всички посочени по-долу условия, а именно:

1. Регистрира касова бележка по т. 8.1.1. с покупката си на адрес https://coca-cola.promo.  в периода на Кампанията, посочен в част 5 по-горе, със следните данни:

    Имена, телефонен номер и електронен (имейл) адрес, на които Партньорът и/или Организаторът да се свърже с участника; Тези данни ще бъдат използвани  за цели, както следва: за участие в Кампанията и за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето му на спечелена от него награда в Кампанията, включително обявяване на сайта на имената на спечелилите и предоставяне на информацията на Партньора и куриер. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД и ОРЗД – за повече информация, моля вижте Част 14 от настоящите правила.
    Снимка на уникална, нерегистрирана до момента в Кампанията касова бележка, от която да са видни датата и номера ѝ (датата на покупката на Участващи продукти следва да е в периода на Кампанията) и че отговаря на условията по т.8.1.1.;
    Номер на касовата бележка, чиято снимка е регистрирана съгласно посоченото по-горе;

Една и съща касова бележка (касова бележка с един и същ номер), която отговаря на условията по тези правила, може да бъде използвана само веднъж за регистрация за целите на настоящата Кампания, независимо от броя и вида Участващи продукти, които фигурират в нея и колко пъти е достигната минималната стойност за регистрация и участие.  

Всеки потребител може да участва с неограничен брой регистрации на касови бележки, в случай че всяка отделна негова регистрация е уникална и отговаря на тези Официалните правила на Кампанията.

Всяка регистрирация на касова бележка с покупка на Участващи продукти  на стойност минимум 4лв. съгласно описаното по-горе и отговаряща на  условията по тези Официални правила  дава на участника право на участие в Кампанията и съответно в разпределение на случаен принцип за някоя от посочените в чл. 7.1.2 и в чл. 7.1.3 от правилата награди, НО в рамките на Кампанията, една уникална регистрация с една касова бележка може да се спечели само една награда, а  един участник може да спечели само по 1 брой от вид награда, описани в чл.7.1., не повече, независимо колко регистрации на касови бележки е направил.

    За да вземе участие в томбола за спечелване на голямата награда, Участникът трябва да е регистрирал 10 касови бележки с участващите опаковки, след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за  Пътуване за двама до Disneyland Paris; След което и при условия, че е събрал необходимите точки, участникът се включва в  томболата за голямата награда.

    За да вземе участие за спечелване на малките награди, Участникът трябва да е регистрирал 1 касова бележка с  участващите опакови и отговаряща на изискванията по настоящите правила, след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 50 бр. Marvel раници”.

С цел равномерно разпределение на наградите през целия период на Кампанията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица, ще могат да бъдат спечелени, с теглене на томбола на случаен принцип, както следва:

    1 теглене (06.03.2023 г.) – х 12 раници; х12 калъфи за лаптоп в тегленето участват регистрации, направени от началото на Кампанията до 23:59 часа на 05.03.2023г.
    2 теглене (13.03.2023 г.) –– х 12 раници; х12 калъфи за лаптоп в тегленето участват регистрации, направени от началото на Кампанията до 23:59 часа на 12.03.2023г.
    3 теглене (20.03.2023 г.) –– х 12 раници; х12 калъфи за лаптоп в тегленето участват регистрации направени от началото на Кампанията до 23:59 часа на 19.03.2023г.
    4 теглене (27.03.2023 г.) –– х 14 раници; х14 калъфи за лаптоп в тегленето участват регистрации направени от началото на Кампанията. до 23:59 часа на 26.03.2023г.

Голямата награда ще се тегли на 27.03.2023г.,

Допълнителна информация за Кампанията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

Представител на Партньора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставената от тях електронна поща или телефон, с цел да информира участникът, че трябва да подаде данни за доставка на наградата, а участникът следва да подаде данните за доставка в срок до 7 дни след като предствител на Партньора се е свързал с него.  

Участниците трябва да имат 18 навършени години или по-големи, за да вземат участие в Кампанията, с изключение на участието за наградите „Пътуване за двама до Disneyland Paris“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

Краен срок - 26 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара