Спечелете лимитиран selection box с 8 вкуса бонбони Lakrids by Bülow

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: v_marinova

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

Новите лимитирани вкусове на датската марка безглутенови бонбони от лакриц с шоколад Lakrids by Bülow са изпълнени с плодова свежест и са вдъхновени от любовта.

Strawberry & Cream съчетава аромата на сладък лакриц под формата на сърце, обвито в мек бял шоколад с лиофилизирани ягоди и нежна сметана.

Акцентът във Fruity Caramel пък е соленият лакриц, който също е оформен като сърце, покрито с дулсе де лече, шоколад и лиофилизиран касис за баланс.

За всеки, който не може да се ограничи до един или два вкуса, а иска да пробва по-голямо разнообразие, се предлага и специален Love Selection Box, който съдържа цели 8 вкуса, сред които са както лимитираните Strawberry & Cream и Fruity Caramel, така и представители на целогодишния асортимент на марката като C – лакриц с млечен шоколад и кафе, D – лакриц с дулсе де лече шоколад и  F – лакриц с тъмен шоколад и морска сол.

Със своите Strawberry & Cream и Fruity Caramel Lakrids by Bülow ни кани на ново вкусово изживяване, което ще накара небцето ни да копнее за още и още от меката лакрицова магия по датска рецепта, завладяла безброй любители на така полезния корен от женско биле по целия свят.

Включете се в играта и спечелете!

Харесвате ли лакриц и кои от вкусовете на Lakrids by Bülow бихте искали да опитате?

На 21 февруари един от вас ще спечели лимитиран selection box с 8 вкуса бонбони Lakrids by Bülow.

Краен срок - 21 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара