Спечелете смарт часовник Xiaomi Watch S1


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @qnasawowaa

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играй за смарт часовник Xiaomi Watch S1 от А1 ⌚. 

Трябва само да ни последваш и да кажеш за какво по-скоро би използвал такова устройство – да следиш колко калории си изгорил 🔥 или колко крачки си направил 🚶‍♂️?

Сподели и на стори, за да имаш допълнителен шанс за награда. 🎁

В началото на всяка година се заричаме да сме по-добра версия на себе си, а смарт часовниците определено могат да са от полза в преследване на перфектната форма 💪.

Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора.

Определянето на печелившите участници ще се извърши до 7 (седем) работни дни след приключване на Кампанията.

Печелившият Участник в Кампанията ще бъде един (1) и се определя чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, с помощта на специализиран софтуер, в присъствието на представител/и на Организатора, който/които удостоверява/т резултатите от него.

След определяне на печелившия Участник, на идентичен принцип се определя още двама (2) резервни печеливши Участници. Резервният печеливш Участник може да замести предходния, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи Наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След определяне на печелившия Участник, се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на Награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

Победителят ще бъде обявен на Instagram профила на Организатора – a1.bulgaria в описанието на поста на Кампанията и/или с коментар под поста на Кампанията.

В срок до 7 (седем) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената Награда и начина на получаването чрез лично съобщение в Instagram. За да бъде възможно свързването на Организатора с победителя, то профилът на последния трябва да е публичен.

Печелившият Участник трябва да отговори на Организатора като представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на Наградата и навършени години), които са необходими получаването на Наградата.

Наградата се получава на посочен от печелившия Участник адрес, който е предоставил на Организатора по реда на т. 7.1.1., чрез избран от Организатора куриер. Доставката до посочен от печелившия Участник адрес чрез куриер е за сметка на Организатора. Преди получаване на Награда печелившият Участник следва да се идентифицира с представяне на следните документи: лична карта или лична карта и нотариално заверено пълномощно, в случай че наградата се получава от пълномощник на Абоната, който се счита за Участник. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница от куриерската услуга.

Краен срок - 23 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара