Спечелете 30 ваучера по 100 лв. за гориво и 55 електронни винетки

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!


Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Седни зад волана с усмивка!

Безплатна винетка или ваучер за гориво за 100 лв.? Защо не и двете...

Закупете електронна винетка за лек автомобил през мобилното приложение My Fibank или уеб платформата на услугата на адрес: https://my.fibank.bg и можете да спечелите страхотни награди:

    безплатна винетка (възстановяване стойността на закупената винетка);
    или гориво на стойност 100 лв.

Всеки клиент, който в периода на кампанията закупи електронна винетка през My Fibank, участва в тегленето за спечелване на една от следните награди:

    55 броя електронни винетки (по 5 бр. седмично)- стойността на закупената през уеб или мобилното приложение „My Fibank” електронна винетка се възстановява по сметката на клиента.

    30 броя ваучера за гориво, всеки на обща стойност 3 000 лв. -  в края на периода тридесет потребители имената на която ще бъдат изтеглени получават награда ваучер за гориво на стойност 100 лв. за бензиностанции Петрол.

За да се възползвате от онлайн закупването на електронна винетка, следвайте тези стъпки:

    Изберете винетка според категорията на пътното превозно средство: автомобил, ремарке, каравана, въведете държавата, в която е регистрирано, регистрационен номер и начална дата на винетката;
    Можете да закупите повече от една електронна винетка в рамките на единична покупка;
    Изберете период– годишна, тримесечна , месечна, друг от предложените периоди. Електронна винетка може да бъде закупена до 30 дни преди желаната начална дата на валидност; Винетката се издава веднага след успешното ѝ закупуване и се активира от посочената от вас начална дата.
    На последната стъпка въведете имейл адрес за получаване на разписка и изберете метод на плащане – от карта или сметка от Fibank.

Краен срок - 31 март 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара