Спечелете 2 едноседмични семейни почивки в Гърция

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Магдалена и Златко Господинови
Симона и Константин Димитрови

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

💑 Включи се в КОНКУРСА С НАГРАДИ: Темата на конкурса на Седмица на брака 2023 е: “Оцени своята половинка” Какво ви привлече в началото на връзката и какво продължава да ви привлича в другия?

Победителите ще са ДВЕ СЕМЕЙСТВА!!! 💑 💑
=> Семейството, получило наградата на публиката за историята, събрала най-много харесвания
=> Семейството, получило наградата на журито на Седмица на брака

🎁 🎁  Награди за всяко семейство:
-> 7 нощувки в къща Alexger Psakoudia Seaview House в Псакудия, Гърция  https://alexger.eu/property/psakoudia/.  Къщата се намира се на 10 метра от плажа, има изглед към морето, тераса с барбекю, две спални и хол с напълно оборудвана кухня и безплатен безжичен интернет. На разположение са два чадъра с четири пластмасови шезлонга с меки матраци на плажа. Къщата е просторна, 80 кв. м., и е на 370 км. от София.

-> Безплатен достъп до сесиите на събитието за семейни “Успешен брак, успешни деца“

✍🏻  Споделете, всеки от съпрузите, в рамките на 2 изречения всеки, какво ви привлече в началото на връзката и какво ви привлича (и) днес във вашия партньор, като посочите имената и фамилията си, от колко години сте женени и ги изпратите заедно с ваша обща снимка на лично съобщение на FB страницата на Седмица на брака: fb.com/brak.bg до 20:00ч. на 8 февруари 2023г.

💑 Защо да участваш в конкурса на #СедмицаНаБрака 2023:
-> Участието ти ще насърчи много други, които ще могат да почерпят пример и вдъхновение от това да оценят човека до себе си.
->  Да видиш красотата и уникалността си през очите на другия и той/тя да види своята в твоите очи!
-> Да си припомните кое ви е привлякло един към друг в началото и какво продължава да ви харесва и привлича в другия!
->  Да задълбочите близостта помежду си!
->  И не на последно място - да се насладите на една незабравима едноседмична семейна почивка в Гърция.

🗓 Победителите ще бъдат официално обявени на 12.02.2023г. на FB страницата на Седмица на брака

👍 Състав на журито: Мадлен Алгафари - терапевт, писател и преводач; Vlado Nikolov /Владо Николов - олимпийски шампион и бивш капитан на българския национален отбор по волейбол; Стоян Георгиев - семеен терапевт, председател на Асоциацията за интензивно семейно консултиране, в екип със своите половинки.

📑 Условия на конкурса:
Настоящият конкурс се провежда на FB страницата на Седмица на брака и в него имат право да участват всички граждани на Република България, които имат навършени 18 години и са в законен брак, съгласно законодателството на РБ, в периода на провеждане на конкурса (с изкл. на лицата в т.10).

Всеки участник има право да участва с 1 снимка и кратко споделяне, в рамките на по 2 изречения за всеки от партньорите, или общо 4 изречения, като посочи името и фамилията си, от колко години е със сключен брак, името на съпруга/съпругата. За участие в конкурса се допускат само снимка и текст, изпратени на лично съобщение на страницата на Седмица на брака до 20:00ч. на 08.02.2022г. на: fb.com/brak.bg.

Споделеното от двойката, заедно с тяхната снимка, имена, и от колко години са семейни ще бъде публикувано до 12:00ч. на 09.02.2022г. на FB страницата на Седмица на брака.

Гласуването ще се състои от сутринта на 09.02.2021 до 20:00ч. на 11.02.2021г. включително.

Участниците имат право да споделят албума или своята история от него и да канят своите приятели да ги харесат и споделят. Гласуването приключва в 20ч. на 11.02.2022г. включително на същата страница -  fb.com/brak.bg. При споделяне на вашата снимка и споделяне за харесване е важно да се посочи повода, а именно участието ви в конкурса на Седмица на брака 2022.

Участниците се съгласяват да предоставят своите имена (име и фамилия), от колко години са семейни, снимка/колаж и споделяне по темата и за целите на конкурса.

Участниците се съгласяват, в случай, че са претенденти за наградата,  при поискване от страна на организаторите да предоставят копие от свидетелството си за сключен брак, както и да дадат телефон за връзка и адрес, на който да получат наградата си, не по-късно от 10:00 часа на 12.02.2023г. В случай, че не могат да потвърдят със съответните документи подадената от тях информация до посочения час, наградата ще бъде присъдена на следващата двойка, изпълнила условията на конкурса.

Победили в конкурса са съответно двойката, обявена за победител от журито на Седмица на брака, и двойката, събрала най-много харесвания, и чиито изпращачи са изпълнили в срок изискванията и условията на конкурса.

Краен срок - 8 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара