Спечелете пътуване до Disneyland Paris, ваучери за Ozone и Marvel награди от Coca-Cola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 19 март 2023

Как се участва:

Чрез регистрация на кодове от Coca-Cola продукти в мобилно приложение.

Пълни правила:

Промоцията с награда в обекта се провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията, до изчерпване на наградите в съответния награден център.

Промоцията с награда в мобилното приложение Coca‑Cola APP се провежда на територията на Република България.

 „Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в обекта са продукти от 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange, 2L Fanta Tropical и 2L Sprite в пластмасови опаковки.

„Участващи продукти" в промоцията за спечелване на награди в мобилното приложение COCA‑COLA APP са продукти от 300ml Coca‑Cola, 300ml Fanta Orange, 330ml Coca‑Cola, 330ml Coca‑Cola Без Захар, 330ml Sprite, 500ml Coca‑Cola, 500ml Coca‑Cola Без Захар, 500ml Fanta Портокал, 500ml Fanta Грозде, 500ml  Fanta Madness, 500ml Fanta Tropical, 500ml Sprite, 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1L Fanta Портокал, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Fanta Портокал, 1.5L  Fanta Лимон, 1.5L  Fanta Грозде, 1.5L  Fanta Madness, 1.5L  Fanta Tropical, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange,  2L Fanta Tropical и 2L Sprite с 10-символен код под капачката/езичето.

Общият брой награди, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в участващите обекти, са следните:

Лимитиран Coca‑Cola кен с Iron man дизайн - 250 000 бр.;
Marvel значка - 10 250 бр.
Marvel ключодържател – 20 500 бр.

Общият брой награди, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията в мобилното приложение, са следните:

Пътуване за двама до Disneyland Paris - 5 бр.
Marvel тениска- 60 бр.
Marvel чанта за лаптоп– 85 бр.
Marvel раница – 40 бр.
Дигитален ваучер на стойност 40лв. от “Ozone” – 200 бр.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА „ПЪТУВАНЕ ЗА ДВАМА ДО DISNEYLAND PARIS ”

Наградата се предоставя  от туристическата агенция OCTAGON Worldwide Limited (www.octagon.com), наричана по-нататък „Туристическа агенция“ чрез посредник рекламна агенция „Биспоук България“ ЕООД, ЕИК: 204713095.

Всеки двоен билет за DISNEYLAND PARIS ще включва следния пакет за пътуване:

· Самолетни билети за двама души отиване-връщане София - Париж.

· Наземен транспорт от и до летище на пристигане/заминаване във Франция до обекта на DISNEYLAND PARIS;

· Билети/вход за победителя и придружителя на победителя за „Coca‑Cola x Marvel Disneyland преживяване“;

· Настаняване в Disney Hotel New York за дати 21 – 23 април 2023 г. с включена закуска. Победителят и придружителят на победителя разбират, че предоставеното настаняване ще бъде една (1) обща стая.

· Победителят и Придружителят на Победителя ще бъдат отговорни за всички допълнителни разходи във връзка със Събитието, които не са изрично посочени в описанието на наградата, като напр. разходите за храна, напитки, таксита/трансфери различни от тук посочените, бакшиши и т.н. са за сметка на Победителя.

· Победителят не трябва да ангажира Организатора с никакви допълнителни разходи, освен тези, които се поемат от наградния пакет.

Билетите за пътуване и нощувките в мястото за настаняване са свързани с датите на изживяването на Coca‑Cola х Marvel Disneyland – 21 - 23 април 2023 г. и не подлежат на промяна от печелившия.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

·       „Кен“ – потребителят има право да получи награда – един кен описан в т. 7.1.1., веднага, на място в търговския обект;

·       „Значка“ – потребителят има право да получи награда – една значка описан в т. 7.1.2., веднага, на място в търговския обект;

·       „Ключодържател“ – потребителят има право да получи награда – един ключодържател описан в т. 7.1.3., веднага, на място в търговския обект;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Информация за промоцията с награди в обектите може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Онлайн част на Промоцията в COCA‑COLA APP (Coca‑Cola Мобилно Приложение):

Закупете бутилка 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L или 2L от участващите опаковки. Под капачката/езичето  ще откриете:

•           уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA‑COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA‑COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.2.

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA‑COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA‑COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в промоцията е 16г. с изключение на участието за наградите „Пътуване за двама до Disneyland Paris“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.1., Участникът трябва да е регистрирал 45 кода от участващите опаковки (равняващ се на 45 caps/капачки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за едно от 5 бр. – Пътуване за двама до Disneyland Paris; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично се включва в  томболата за големите награди описани в т. 7.2.1. За повече яснота Участникът може да регистрира кодове в профила си, които е получил като подкрепа от семейство/ приятели.

 ·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.2., Участникът трябва да е регистрирал 5 кода от участващите опаковки (равняващи се на 5 caps/капачки),, след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 60 бр. Marvel тениска”. След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.3., Участникът трябва да е регистрирал 9 кода от участващите опаковки (равняващи се на 9 caps/капачки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 85 бр. Marvel чанта за лаптоп; След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.3.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.4., Участникът трябва да е регистрирал 12 кода от участващите опаковки (равняващи се на 12 caps/капачки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 40 бр. Marvel раница; След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.4.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2.5., Участникът трябва да е регистрирал 2 кода от участващите опаковки (равняващи се на 2 caps/капачки), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 200 бр. ваучера на стойност 40лв. от “Ozone”. След което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.5.

Тегленето на награди по точка 7.2.1. ще бъде извършвано след края на промоцията на 20.03.2023 год.

Ако потребителят спечели награда от мобилното приложение COCA‑COLA APP, той ще бъде уведомен с имейл на електронната си поща. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията, с изключение на участието за наградите „Пътуване за двама до Disneyland Paris“, където минималната възраст следва да е минимум 18г.

При спечелване на награда от точка 7.2.1., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла за потвърждение участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара