Спечелете почивка за двама в Банско и 10 стека по 6 бири Болярка

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Stoil Rusev
Aneta Stefanova
Veselina Yordanova
Daniela Petrova
@bibishkov73
Polq M Ivanova
Dia Coneva
Jordan Stamenov
Kostadin Karamanliev
Iva Marcheva
@karadzhovaivanka

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

𝟮𝟬𝟮𝟯-та започва с ПОЧИВКА В БАНСКО 💚

Ще можем ли да съберем 𝟭𝟬𝟬𝟬 именици?

Харесайте страницата ни във Facebook, отбележете сред своите приятели поне 𝟱 именици, които празнуват през този януари (като Иван, Йордан, Веселина, Атанас, Антоанета, Ивайла, Иво, Яна, Василена, Силвия, Пламен, Тихомир, Богдана, Богомил, Нина, Тони, Валерия, Зоя, Гришата и др.) и ако съберем 𝟭𝟬𝟬𝟬, то 𝟭𝟬 от вас ще спечелят 𝘅 𝟲 бири, а един от вас - голямата награда - почивка за двама в хотел ⭐⭐⭐⭐ в гр. Банско през февруари!

Участвайте с неограничен брой коментари.

Промоцията се организира на територията на Република България и се провежда единствено и само на официалната Facebook и Instagram страница на „Болярка.

В промоцията може да участва всяко физическо лицe на възраст над 18 години, което живее или временно пребивава на територията на Република България.

Наградите в Играта са: Общо 11 (единадесет) отделни за 11 (единадесет) участника, участвали под съответната публикация на играта във Facebook и Instagram.

1.1 Първа награда (за един от изтеглените участници):
Почивка за двама в хотел „Лион“, гр. Банско. Почивката включва: 3 нощувки със закуски и вечери; използване на открит паркинг, басейн, фитнес, трансфер до начална станция на лифта, ДДС, туристическа такса;

Наградата ще бъде предоставена под формата на подаръчен ваучер на хартиен носител, който ще бъде доставен и приет лично от печелившия на предварително посочен от него физически адрес.
Изтегленият участник ще има ангажимент да направи своята резервация предварително, като финалната резервация се потвърждава от хотел „Лион“ според свободните дати и капацитет за настаняване към датата на резервация. Периодът на престой не е фиксиран, крайният срок за използване на ваучера е 28.02.2023 г.

Продуктови награди: Общо 60 бр. Болярка Светло Кен 0.5 л, от които по 6 броя (1 стек) за всеки от десетте изтеглени участници.

    При доставка наградите се считат за официално предадени от Организатора и приети от победителите след приемане на два Приемо-предавателни протокола от страна на победителя, лично подписване на двете копия и връщане на едно подписано копие към Организатора чрез куриера-доставчик на наградата.

    След официалното получаване на Първа награда от страна на победителя, се приема, че Организаторът е изпълнил своето задължение по предаване на наградата и се потвърждава надлежното финализиране на Играта. Организаторът не носи отговорност при бъдещи казуси, възникнали преди, по време и след резервиране и престой между страните на победителя и хотела, освен ако те не засягат вида на наградата, официално описан по реда и начина в ОУ на Играта.

    В играта не се изисква покупка на продукт/и, а финалните победители се изтеглят на случаен принцип.

    Един участник може да спечели една награда.

    Определянето на тези 11 (единадесет) печеливши участника ще се извърши на случаен принцип чрез автоматизиран софтуер за теглене на награди в присъствието на комисията, назначена от Организатора.

    Обявяването на резултатите ще се извършва чрез публикации във Facebook/Instagram страницата на Организатора.

Краен срок - 23 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара