Спечелете 3 броя 49" Odyssey Gaming Monitor G9 с 1000R извит дисплей на Samsung

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 февруари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Kaufland за поне 25 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ МОНИТОР SAMSUNG
С NIVEA и NIVEA MEN ВИНАГИ ПЕЧЕЛИШ

Идеалният начин да се радваш на новата година е когато се чувстваш свеж и без раздразнена кожа! NIVEA MEN е повече от идеалния съотборник за целта, защото ти носи победа всеки път! Успокоява незабавно петте признака на раздразнение и действа ефикасно при парене, опъната или суха кожа, както и при зачервяване или микропорязвания, за да се чувстваш комфортно в кожата си. И това не е всичко – сега ти дава шанс за супер награда в новата съвместна кампания с магазини Kaufland! Открий детайлите за участие по-долу и се запиши още сега!
 
Ето как да участваш в тази томбола:

Купи които и да е продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Kaufland на обща минимална стойност 25 лв., регистрирай се на във формуляра по-долу, като прикачиш касовата бележка, и така ще имаш шанса да спечелиш монитор SAMSUNG 49” Odyssey Gaming G9! Стискаме ти палци да си сред късметлиите! 😊

Играта се организира и провежда във всички търговски обекти на Kaufland на територията на Република България.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в играта са общо 3 (три) 49" Odyssey Gaming Monitor G9 с 1000R извит дисплей на Samsung.

Цветът и моделът на мониторите Samsung не са по избор на Участника, спечелил наградата.
Наградите, показани в рекламните материали на играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от реалните.

При покупка на продукт или продукти с марка NIVEA на стойност от минимум 25 лв. с ДДС от всеки от магазините на Kaufland, клиентът има възможност да участва в играта за една от посочените в т. 4.1 награди. Всеки клиент, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите условия, може да се регистрира на www.nivea.bg/samsung, въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес (като въвеждането на адрес не е задължително при регистрацията) и качи снимка на фискалния бон/фактура – удостоверяващ/а покупката на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 25 лв. с ДДС.

За участие в играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискалния бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на играта.

Всеки Участник има право да участва в играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 25/ лв. с ДДС, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на играта всеки участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора,
а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени продукт/ продукти NIVEA на стойност, надхвърляща 25/ лв. с ДДС, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в тегленето само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки участник може да спечели само една награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

На 08.03.2023 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД - „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT No: RO23981359, дружество регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ No 137А, ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши участници. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата www.random.org. Заедно с имената на тримата Печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на тримата резервни такива. Изтеглянето на имената на печелившите се извършва в следния ред – първо се изтеглят имената на 3 печеливши, след което се изтеглят имената на 3 резервни печеливши участници.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 10.03.2023 г. на www.nivea.bg/samsung.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 24.03.2023 г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер.

В случай че Организаторът не може да се свърже повече от 2 пъти с печеливш участник на посочения от него телефонен номер, този участник се замества от изтеглените резервни печеливши участници. Заместването се извършва по реда на изтеглянето на резервните печеливши участници.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара