Спечелете 3 броя 49" Odyssey Gaming Monitor G9 с 1000R извит дисплей на Samsung

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Христо Христов
Надежда Желязкова
Милен Константинов

Как се участва:

Чрез покупка на продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Kaufland за поне 25 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ МОНИТОР SAMSUNG
С NIVEA и NIVEA MEN ВИНАГИ ПЕЧЕЛИШ

Идеалният начин да се радваш на новата година е когато се чувстваш свеж и без раздразнена кожа! NIVEA MEN е повече от идеалния съотборник за целта, защото ти носи победа всеки път! Успокоява незабавно петте признака на раздразнение и действа ефикасно при парене, опъната или суха кожа, както и при зачервяване или микропорязвания, за да се чувстваш комфортно в кожата си. И това не е всичко – сега ти дава шанс за супер награда в новата съвместна кампания с магазини Kaufland! Открий детайлите за участие по-долу и се запиши още сега!
 
Ето как да участваш в тази томбола:

Купи които и да е продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Kaufland на обща минимална стойност 25 лв., регистрирай се на във формуляра по-долу, като прикачиш касовата бележка, и така ще имаш шанса да спечелиш монитор SAMSUNG 49” Odyssey Gaming G9! Стискаме ти палци да си сред късметлиите! 😊

Играта се организира и провежда във всички търговски обекти на Kaufland на територията на Република България.

Наградите, предвидени за Печелившите участници в играта са общо 3 (три) 49" Odyssey Gaming Monitor G9 с 1000R извит дисплей на Samsung.

Цветът и моделът на мониторите Samsung не са по избор на Участника, спечелил наградата.
Наградите, показани в рекламните материали на играта, са илюстративни и илюстрациите върху тях могат да се различават от реалните.

При покупка на продукт или продукти с марка NIVEA на стойност от минимум 25 лв. с ДДС от всеки от магазините на Kaufland, клиентът има възможност да участва в играта за една от посочените в т. 4.1 награди. Всеки клиент, който отговаря на изискванията, предвидени в настоящите условия, може да се регистрира на www.nivea.bg/samsung, въведе име, презиме и фамилия (задължително в предвидения тук ред), e-mail, телефон за връзка, адрес (като въвеждането на адрес не е задължително при регистрацията) и качи снимка на фискалния бон/фактура – удостоверяващ/а покупката на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 25 лв. с ДДС.

За участие в играта се изисква лицето да попълни всички задължителни полета в регистрационната форма описани по-горе, да прикачи снимка на оригиналния/ната фискалния бон/фактура и да изрази изричното си съгласие за събиране и обработване на личните му данни за целите на играта.

Всеки Участник има право да участва в играта многократно като за всяка регистрация качи снимка на фискалния бон/фактура, удостоверяващ нова покупка на продукт/ продукти NIVEA на стойност от минимум 25/ лв. с ДДС, различен от вече регистриран фискален бон/фактура и при изпълнение на условията на настоящите Официални правила. За целите на провеждане на играта всеки участник ще се счита за уникален посредством своя e-mail и телефонен номер. Ако двама или повече от изтеглените печеливши участници имат един и същ e-mail адрес или телефонен номер, за валидна ще се счита първата по време регистрация в интернет сайта на Организатора,
а всяка следваща ще се счита за дублирана, поради което и невалидна.

Ако с един и същ фискален бон/фактура са закупени продукт/ продукти NIVEA на стойност, надхвърляща 25/ лв. с ДДС, клиентът има право да направи само една регистрация с този фискален бон/фактура и неговото име ще участва в тегленето само веднъж.

Независимо от броя на направените регистрации, всеки участник може да спечели само една награда, настоящото ограничение се отнася, и в случай че Участникът се регистрира многократно с различни електронни адреси/ телефони.

На 08.03.2023 г. в офис на представителя на „Байерсдорф България“ ЕООД - „Република Интерактив“ СРЛ (Republika Interactive SRL), VAT No: RO23981359, дружество регистрирано съгласно законодателството на Република Румъния, на адрес: Румъния, гр. Букурещ, Сектор 2, ул. „Барбу Вареску“ No 137А, ще бъдат изтеглени 3 (трима) печеливши участници. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, електронно чрез платформата www.random.org. Заедно с имената на тримата Печеливши участници, ще бъдат изтеглени и имената на тримата резервни такива. Изтеглянето на имената на печелившите се извършва в следния ред – първо се изтеглят имената на 3 печеливши, след което се изтеглят имената на 3 резервни печеливши участници.

Протоколът с резултатите от тегленето на наградите ще бъде публично оповестен до 10.03.2023 г. на www.nivea.bg/samsung.

Всички печеливши ще бъдат информирани за спечелването на наградата до 18.00 часа на 24.03.2023 г. чрез позвъняване на посочения от тях телефонен номер.

В случай че Организаторът не може да се свърже повече от 2 пъти с печеливш участник на посочения от него телефонен номер, този участник се замества от изтеглените резервни печеливши участници. Заместването се извършва по реда на изтеглянето на резервните печеливши участници.

Краен срок - 26 февруари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара