Спечелете 45 възглавници, 325 бутилки за вода и 3120 кена Heineken 0.0

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 януари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на 3 продукта Heineken 0.0 и изтегляне на скреч карта.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България. Играта е валидна само за магазини Фантастико в градовете: София, Кюстендил, Перник, Елин Пелин, Банкя и Ботевград.

    Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците: 325 броя Бутилки за вода Heineken; 45 броя Възглавници Heineken и 3120 броя Heineken 0.0 кен 0,33 л

    Участието в Играта е индивидуално и е обвързано с покупка на продукти на Организатора.

   Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на настоящите Правила, е необходимо:

1. Да закупи 3 броя продукта с марката Heineken 0.0 в еднa покупка на една касова бележка от магазин от веригата „Фантастико“, в който се провежда активността.

2. Да запази касовата бележка.

3. Непосредствено след завършване на покупка да изиска промоционална карта „Heineken“ от касата в магазина от веригата Фантастико след представяне на касовата бележка за покупката. След удостоверяване на покупката да вземе своята карта и да провери дали печели една от наградите.

Всеки участник има право на една карта за всяка покупка по т. 12.1 при представяне на съответната касова бележка.

Организаторът и търговската верига, в която се провежда промоцията, не носят отговорност за загубени от клиента касови бележки, удостоверяващи размера на покупката.

С една покупка, отговаряща на изискванията на т. 12.1., не може да се спечели повече от една награда.

Наградите ще бъдат предоставени както следва:

1 Бутилка за вода  и Heineken 0.0  кен 0,33 , описани подробно в т.10 ще се извършва в обект на Фантастико, в който е направена покупката, отговаряща на условията на т 12.1. Наградата се предоставя от служителите на каса.

2 Възглавница Heineken 0.0, клиентът ще получи чрез куриер след заяваване на печелившa „скреч карта“ на телефон 0800 11 330 и предоставяне на данни за доставка (три имена, телефон за контакт и адрес, като доставката на спечелените награди ще бъде извършена чрез куриерска компания). При доставяне на наградата на посочен адрес, клиентът трябва да предостави печелившата „скреч карта“ на куриера.

    Наградите ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата описани в т.10 и/или до изчерпване на скреч картите в обекта от ТВ Фантастико, в който е направена покупката отговаряща на условията описани в т.12.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара