Спечелете комплекти за коктейли и тонколонка от филма 'Вавилон'

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

rds16517500301117795
zimbabwe
fpa031102582
jpb32475175
bobi195

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Годината започва и с една добра възможност да спечелите с новата киноигра на "Форум филм" и "Дневник" за една от най-очакваните премиери в началото на годината - филма "Вавилон". 

Награди:

- 4 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон";

- голяма награда за участвалите в двете нива - 1 бр. ПАРТИ СЕТ от комплект за коктейл с подложки за чаши и музикална тонколона от филма "Вавилон".

За разпределянето на предметните награди от филма "Вавилон":

За 4 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон" - участват всички, дали правилен отговор в първо или второ ниво на играта от 10.00 ч. на 09.01.2023 г. - до 23:59 часа на 22.01.2023 г., и които са се регистрирали за участие. Наградите се разделят на две и след всяко ниво се тегли жребий за съответните два комплекта.

За 1 бр. ПАРТИ СЕТ от комплект за коктейл с подложки за чаши и музикална тонколона от филма "Вавилон" - участват всички, дали правилен отговор и в двете нива на играта от 10.00 ч. на 09.01.2023 г. - до 23:59 часа на 22.01.2023 г., и които са се регистрирали за участие.

Предметните награди от филма "Вавилон" се предават на печелившия участник по предварително уговорен между него и Организаторите начин:

    чрез изпращане с куриер на посочен от него адрес;
    чрез получаване на място от офис на Организатора;
    по друг, предварително съглсуван между Организатора и Печелившия участник, начин;

Предметните награди от филма "Вавилон" се предават на печелившия участник, по предварително уговорения с него начин, не по-късно от 30 (тридесет) работни дни от свързването на Организаторите с него. Ако в този срок Печелившия участник не се е свързал с Организаторите, за да уточни конкретния начин, по който ще получи наградата си, то Организаторите приемат, че той се отказва от нея.

Предметните награди от филма "Вавилон" НЕ могат да бъдат заменяни с други по вид предметни награди от филма "Вавилон" или друго филмово заглавие, както и срещу левовата им равностойност.

Правила за участие в играта:

а) Играта е отворена за участие за всички български граждани, навършили 18 години с местоживеене в Република България. Изключение правят лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правоотношение или въз основа на друг договор за някой от организаторите или са заети в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Играта, както и техните семейства.

б) Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).
Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.

в) Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

г) С тази допълнителна регистрация на http://www.dnevnik.bg/babylon/ за Играта се приема, че участникът е приел безусловно настоящите общи условия и правила, задължава се да ги спазва и предоставя данните си при регистрацията за целите на Играта (виж част 10).

д) Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на http://www.dnevnik.bg/babylon/

Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВАВИЛОН
09.01.2023 г. - 15.01.2023 г.

В 10:00 часа на 09.01.2023 г. ще бъде публикуван първият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 15.01.2023 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

Ниво 2: ПАРТИТО ЗАПОЧВА
16.01.2023 г. - 22.01.2023 г.

В 00:01 часа на 16.01.2023 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от Играта и три възможности за отговор. За да участват в Играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 22.01.2023 г. в 23:59 часа нивото се затваря за гласуване.

в) Жребият за наградите се тегли на:
- Ниво 1 - 16.01.2023 г. - за 2 комплекта сред всички отговорили правилно на първия въпрос.
- Ниво 2 - 23.01.2023 г. - за 2 комплекта сред всички отговорили правилно на втория въпрос и за голямата награда: парти сет сред всички, отговорили правилно и на първи, и на втори въпрос.

г) Всеки участник може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.

д) Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта, само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.

е) Единствено участници, дали верен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да участват за разпределението на обявените награди.

Участниците, отговорили правилно на въпроса от първо ниво ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВАВИЛОН, което ще се проведе от 10:00 ч. на 09.01.2023 г. - до 23:59 часа на 15.01.2023 г., и които са се регистрирали за участие, участват за разпределянето на наградите 2 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон".

Участниците, отговорили правилно на въпроса от второ ниво ПАРТИТО ЗАПОЧВА, участват за разпределянето на наградите 2 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон".

Участниците, посочили верни отговори на зададените въпроси и в двата етапа на Играта, участват в томболата за голямата награда - 1 бр. ПАРТИ СЕТ от комплект за коктейл с подложки за чаши и музикална тонколона от филма "Вавилон".

Ниво 1 - обявяване на победителите на 16.01.2023 г.
Наградите, които ще се раздадат в първо ниво са само и единствено 2 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон".

Ниво 2 - обявяване на победителите на 23.01.2023 г.
Наградите, които ще се раздадат във второ ниво са само и единствено 2 бр. комплект за коктейли от филма "Вавилон".

Само участниците, отговорили правилно на въпросите и в двата етапа, ще участват в тегленето на специалната награда, което ще се състои на 23.01.2023 г., и която включва само и единствено 1 бр. ПАРТИ СЕТ от комплект за коктейл с подложки за чаши и музикална тонколона от филма "Вавилон".

Тегленето на наградите се извършва в присъствие на представители на организаторите.

Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща, е длъжен в рамките на 2 (два) календарни дни да се свърже с организаторите.

Краен срок - 22 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара