Спечелете 3 кутии '9 месеца' пълни с изненади за мама и бебе

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Nikoleta Nikolova
Proletina Kardaleva
Nina Mihaylova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁 ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ 🎁

🤩 Приятели, с вълнение в сърцата и с усмивки на лицата, ви споделяме, че Кутията на „9 месеца“ ОТНОВО е ТУК. И съвсем скоро ще отиде при своите нови притежатели - 3-ма на брой.

Ето и какво трябва да направите, за да бъдете сред късметлиите.

👉 За чие име се сещате първо, щом чуете думичката „любов“? Споделете ни в коментар. 👈

А сега, на вашето внимание - запознайте се с новите 5 чудеса за МАМА и БЕБЕ:

🎀 Wee Baby Комплект сито за плодове, от Wee Baby Bulgaria - 2 бр. + резервни силиконови мрежички - 4 бр. Комплектът се състои от 2 цедки за плодове и 4 допълнителни резервни накрайника. Дава възможност на бебето да се срещне отблизо с плодовете, докато ги консумира безопасно. Чрез специалната секция за зъбки бебетата са щастливи, масажирайки венците си, докато се хранят. Благодарение на ергономичната дръжка бебетата могат лесно да захващат и използват.

🎀 Weleda Олио против стрии при бременност 100 ml. - Олио против стрии за бременни жени, което поддържа еластичността на кожата, интензивно хидратира, подпомага микроциркулацията, поддържа я мека, жизнена и гъвкава, предпазва кожата от образуване на белези. Благодарение на своята лека текстура, олиото за бременни прониква дълбоко в епидермиса на кожата и така увеличава нейните еластичност и здравина. Активните съставки - маслата от бадем, жожоба и пшеничен зародиш, в комбинация с екстракта от арника, поддържат кожата стегната и мека. Олиото против стрии е подходящо за употреба в областите на корема, ханша, седалището, краката и гърдите. Невероятният аромат на портокалов цвят и роза превръща продукта в истинска наслада за сетивата.

🎀 Shushulka.com - Шапка 100% мерино в сиво и зелено - 100% фина мериносова вълна, easy-care. Шапката топли, без да запарява и е подходяща за есен, зима и пролет. Лека и удобна, не притиска главата на детето. С еластична лента, която дава допълнително топлина на ушичките. Пере се в пералнята на 40 градуса.

🎀 Gama Organica - Natural household cleaning products - Универсален почистващ препарат със Сапунени ядки и Камелия - Citrus fresh. Почистващ продукт с универсална употреба, направен със съствки с растителен произход и подходящ за всички видове твърди повърхности в домакинството. Ефикасно премахва замърсяванията и хигиенизира всички твърди повърхности в дома.

🎀 OLIVENÖL Комплект SPECIAL EDITION GOLD Анти-Ейдж Ритуал, от Medipharma Cosmetics Bulgaria и Натурпродукт България - Крем за лице със студено пресовано маслиново масло, масла от авокадо, пшеничен зародиш и бадем, подсигуряващ на кожата липиди и хидратация. При ежедневна грижа предпазва кожата от дехидратация, подхранва и подсилва кожната бариера.

Краен срок - 16 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара