Спечелете 20 кутии с бебешки продукти от Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 24 януари 2023

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

👶🏻 ИГРА 👶🏻

20 от вас могат да спечелят кутия, пълна с бебешки продукти от висококачествени Kaufland марки. 

За да участваш, харесай поста и тагни твой приятел в коментар. 👫 Участвай в играта до 24.01.

Играта се организира и провежда на български език и се реализира чрез официалната страница на Kaufland във Facebook.

В тегленето на наградите участват само участници в Играта, изпълнили гореизброените условия. В рамките на периода, в който се провежда Играта, един Участник може да коментира неограничен брой пъти.

Наградата ще бъде изтеглена на 26.01.2023 г. на случаен принцип измежду участници, отговарящи на зададените в т. 3.2. по-горе условия, от комуникационна агенция „ПУБЛИСИС ЕАД“, ["PUBLICIS].

Имената на печелившите ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички публикации в Facebook, отговарящи на Условията и при наличие на предоставено съгласие за това публикуване.

Печелившите Участници ще бъдат обявени с коментар под публикацията.

Участник, с когото Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни след теглене на наградите, губи правото си да получи своята награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници и наградата, която печелят, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване и изрично потвърждение от страна на Участника, че е съгласен с това публикуване.

Печелившите Участници ще може да получат своята награда на посочен от всеки от тях адрес. Наградата ще бъде изпратена на печелившите участници до посочените  от тях адреси в срок до 3 (три) седмици от свързване с печелившите участници и предоставянето на адрес за доставка.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара