Спечелете 2 броя LED телевизор Rancore Т-32S13 - размер 32''

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 27 декември 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

🎅X-MAS GIVEAWAY🎅

Хо-Хо-Хо за Коледа раздаваме grande награди. Включете се в играта и може да гледате новогодишната програма на 🤩НОВ ТЕЛЕВИЗОР.

‼Правилата са следните:
1. Харесайте страницата ни Супермаркет CBA
2. Отбележете 2-ма приятели
3. Споделете публично на стената си.

Участник в Играта е всяко лице разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com и/или www.instagram.com харесало публикацията, последвало страницата и коментирало публикацията.

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

За участие в Играта желаещите лица трябва да харесат страницата на супермаркет ЦБА и/или да последват профила в Instagram на супермаркет ЦБА, да отбележат 2ма приятели в коментар под публикацията и да споделят публично на стената си във личния си фейбсук профил и/или на стори в личния си профил в Instagram, в рамките на Периода на провеждане в социалната мрежа Facebook и/или Instagram на официалната страница на Супермаркети СВА.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Всякакви други действия, с които се цели вероятността за спечелване на Играта да бъде повишена посредством използването на методи, различни от и/ или в противоречие на тези, предвидени в настоящите Условия, са също забранени. При установяване извършването на действия, които имат за цел и/ или биха могли да доведат до манипулиране на резултатите при разпределението на наградата, Организаторът на Играта си запазва правото да дисквалифицира съответния Участник/ съответните Участници, да свали от Facebook страницата си неговите/ техните участия и да го/ ги лиши от правото да получи/ получат наградата.

Участието в Играта дава възможност за спечелване на 2 бр. LED телевизор Rancore Т-32S13 - размер 32''

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара