Спечелете телевизор Ambilight The One 4K UHD LED Android

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: _Bella_Mi_

Как се участва:

Чрез оставяне на коментар във форум.

Пълни правила:

Кой не обича киното? Ако и вие сте страстните любители на седмото изкуство, то със сигурност може да оцените неповторимото усещане да се насладите на любимите си заглавия в уютна домашна обстановка. Вече е напълно възможно и реално да пресъздадем атмосферата на истинското кино в рамките на дома си.

Благодарение на бързо развиващата се технологична сфера киното у дома вече е напълно достъпно за много семейства. Усетете вълнението, вижте цялата картина и се потопете в едно незабравимо изживяване, което ще изпълни всичките ви сетива.

А какво по-добро време за гледане на нови и любими заглавия от зимния сезон и предстоящите празници? Philips Ambilight ви потапят в разкошна картина, която не сте виждали досега! Когато искате потапящо телевизионно изживяване, ви трябва единствено и само The Onе!

The One – вълшебен Ambilight. Само от Philips.
Усетете великолепното изживяване с Ambilight. Светодиодните светлини по ръба на телевизора светят и променят цвета си в перфектен синхрон с цветовете на действието на екрана или музиката. Толкова топло, вълнуващо и поглъщащо, че ще се чудите как сте се наслаждавали на телевизора без него.
 
Видеопроцесорът Philips P5 доставя картина толкова поразителна, колкото съдържанието, което обичате. Детайлите имат видимо повече дълбочина. Цветовете са ярки, а тоновете на кожата изглеждат естествено. Контрастът е толкова ясен, че ще почувствате всеки един детайл. Движението е идеално плавно.
 
Гледайте филма така, както режисьорът е искал да го гледате
Вече няма разочароващи сцени, които са твърде тъмни, за да се видят! Чуйте ясно всяка дума с Dolby Atmos. Изживейте звуковите ефекти така, сякаш те наистина се случват около вас.
 
Повече от smart телевизор
Philips работи с операционната система Android и ви предоставя желаното от вас съдържание – както го поискате, когато го поискате. Персонализирайте началния си екран, за да улесните достъпа до любимите си приложения, филми и предавания. А за още по-бърз и лесен контрол натиснете бутон на дистанционното, за да говорите с Google Асистент.

Спечелете вълшебен Ambilight от Philips!

Тази Коледа ще зарадваме един от вас с чисто нов смарт 65-инчов телевизор с Ambilight The One 4K UHD LED Android TV.
За да се включите в играта, е необходимо да отговорите на трите ни въпроса:

Въпрос №1 - Какъв трябва да бъде перфектният телевизор? Имате ли опит с моделите на Philips?
Въпрос №2 - Колко често гледате филми у дома и колко важно е за вас качеството на картината и звука?
Въпрос №3 - Кой е най-големият киноман във вашето семейство?

На 3 януари 2023 ще изтеглим късметлията!

*Победителят в играта ще има ангажимент да състави кратко ревю със снимки и лични впечатления, след като усети неповторимото кино изживяване с The One. 

Краен срок - 3 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара