Спечелете сребърна висулка под формата на естествен диамант

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - не е посочен

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

EPL Diamond е най-големият производител на бижутерски изделия с естествени диаманти в Република Саха, град Якутия, където са и най-големите залежи на диаманти в света.

От 1994 г. шедьоврите на „EPL Diamond – диаманти от Якутия“ задават тон в модата и стават част от най-съкровените истории на хора по целия свят.

В света има над 150 магазина, като oт една година ценителите на естествени диаманти могат да се насладят на изисканите бижута и в столицата, в Парадайз център на етаж 1.

Диамантите, които EPL Diamond влага в своите бижута имат автентичен произход.

Kакъв по-добър подарък от бижу с естествен диамант. EPL Diamond в Парадайз център предлага точно такива бижута с естествени диаманти, с широк ценови диапазон, по всеки джоб, тъй като има колекции както от злато, така и от сребро. Има колекция дори и за деца - Моят първи диамант!

Знаете ли, че за блясъка на диамантите най-важен е не цвета, а начинът на изрязване и шлифовка на суровия елмаз. EPL Diamond шлифова диамантите, които влага в своите бижута по патентована технология, наречена Изгарящ лед. Тези диаманти се смятат за съвършени, като най-впечатляващото е че като погледнете диаманта отгоре, ще видите 8 стрели, а отдолу 8 сърца.

EPL Diamond освен бижута предлага и диаманти с инвестиционна цел. Инвестиционните диаманти на EPL Diamond са с най-добри параметри на цвят, чистота и пропорции.

Подарете за Коледа „блясък“ от EPL Diamond, Парадайз център, ет.1.

Последвай EPL Diamond във фейсбук или инстаграм EPL Diamond Bulgaria (@epl.diamond.bg)  и стани част от магията на диамантения свят.

Радио ENERGY ти дава възможност да спечелиш сребърна висулка под формата на естествен диамант на EPL Diamond! Регистрирай се с верен отговор на въпроса на EPL Diamond и всеки ден един ще печели.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара