Спечелете 3 смартфона Apple iPhone 14 128GB

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.youtube.com/watch?v=-rwoDJPqJNk

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Logitech.

Пълни правила:

За периода на Кампанията са предвидени следните награди:

Apple iPhone 14 128GB Purple - 1 брой
Apple iPhone 14 128GB Midnight - 1 брой
Apple iPhone 14 128GB Starlight - 1 брой

Едно физическо лице (участник) може да спечели само една награда.

Наградата се предоставя във вида, в който е обявена, като конкретната разновидност (цвят) на наградата за тримата печеливши се определя на случаен принцип след изтичане на периода за провеждане на Кампанията. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Участието в Кампанията е обвързано с покупка на изброените в т.7.2. продукти с марка “Logitech” за периода на Кампанията.

Право на участие има всяко физическо лице на възраст над 18 години, извършили покупка на изброените в т.7.2. продукти с марка “Logitech” за периода на Кампанията.

Всяко физическо лице може да участва в жребия за разпределяне на наградите еднократно. Едно физическо лице (участник) може да спечели само една награда.

В Кампанията не могат да участват лица, работещи за “Лаптоп.БГ” ЕООД, както и членовете на техните семейства: деца, родители, съпрузи.

Със закупуването на някой от продуктите с марка “Logitech”, включени в Кампанията и изрично изброени на адрес: https://desktop.bg/logitech_xmas, всеки потребител, който не е упражнил правото си на отказ от договора от разстояние по реда на чл. 50 от Закона за защита на потребителите, автоматично бива включен за участие в Кампанията и в теглене за разпределение чрез жребий на предвидените награди.

Тегленето на печелившите участници ще се състои на 01.02.2023 г.

Тегленето на печелившите участници се извършва на случаен принцип измежду и въз основа на уникалните номера на поръчките, с които е направена покупката на продукт по т.7.2. („Уникалните номера на поръчка“). Тегленето ще се осъществи с помощта на автоматичния онлайн инструмент, наличен на следната интернет страница: https://www.random.org/.

Тегленето на печелившите участници по т.8.2. ще бъде заснето и видеоклипът, удостоверяващ провеждането на жребия и съдържащ Уникалните номера на поръчка на печелившите участници, ще бъдат публикуван на 01.02.2022 г. в YouTube страницата на Организатора на адрес: https://www.youtube.com/@desktopbg, като победителите ще бъдат известени допълнително от представител на Организатора и чрез:

1. телефонно обаждане на телефонния номер, асоцииран с потребителския акаунт, чрез който е направена покупката на продукт по т.7.2,

2. лично съобщение, изпратенo на e-mail адреса, асоцииран с потребителския акаунт, чрез който е направена покупката на продукт по т.7.2.

В отговор на телефонното обаждане по т.8.3.1., съответно на съобщението по т.8.3.2., съответният печеливш участник следва да потвърди желанието си да получи наградата си като потвърди асоциираните с потребителския му акаунт, чрез който е направена покупката на продукта по т.7.2. данни, съответно представи свои актуални данни, необходими за доставката на спечелената награда, а именно: имена, телефон за връзка и адрес за доставка.

Ако в 10-дневен срок от обявяване на печелившите участници по реда на т.8.3., печеливш участник не потвърди наградата или данните, съответно не се свърже с Организатора посредством съобщение, в което присъстват необходимите данни за доставка по реда на т.8.4, същият губи правото си да получи наградата.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер до печелившия участник, в срок от 20 (двадесет) работни дни след потвърждаване на наградата и предоставянето на данни за доставка.

Наградите се получават лично на печелившия участник след удостоверяване на неговата самоличност чрез идентифициране с лична карта или друг документ за самоличност пред съответния куриерски служител.

Краен срок - 31 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара