Спечелете смартфон, таблет, смарт гривна и безжични слушалки Xiaomi

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 декември 2022

Как се участва:

Чрез закупуване на абонамент за Уча.се.

Пълни правила:

🎁 Спечели страхотни награди! 🎁 

Включи се в кампанията на Уча.се и Xiaomi Bulgaria и можеш да спечелиш смартфон Xiaomi 12 Lite, таблет Redmi Pad, смарт гривна Xiaomi Smart Band 7 или безжични слушалки Xiaomi Buds 3! 🤩

➡️ Какво трябва да направиш?
👉 Активирай нов абонамент за 6, 12 или 24 месеца през сайта на Уча.се в периода 06.12.2022 г. – 20.12.2022 г. и името ти автоматично ще бъде включено в томболата за страхотните ни награди. Можеш да закупиш абонамента си както с предплащане, така и с плащане на месец. ⚠️ Ако вече имаш активен абонамент в сайта, новият абонамент ще се добави към оставащите дни и ще го удължи.

🎁 Победителите ще изтеглим на случаен принцип и ще обявим на 21.12.2022 г. на Facebook страницата на Уча.се и профила на Уча.се в Instagram.

В 2-дневен срок след изтегляне на печелившите Организаторът се свързва с всеки печеливш за предоставяне на необходимите данни за получаване на наградите по имейл/телефон. 

Печелившият трябва да предостави имената си, телефонен номер и адрес за доставка на наградата. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печеливш, печелившият не предостави необходимите данни в срок до 2 дни след получаване на имейл/телефонен разговор, съответно предоставените данни са неточни или некоректни, наградата се предоставя на резервен печеливш (наградите на резервните печеливши се предоставят по реда на изтеглянето им). Наградите се доставят от Организатора на посочения от спечелилия участник адрес чрез куриерско дружество по избор на Организатора. В случай че предметната награда е на пазарна стойност над 100 лева, Организаторът се задължава да внесе дължимия данък по сметка на НАП за сметка на печелившия, а печелившият се задължава да декларира предоставената награда пред Национална агенция по приходите в срок до края на април месец на годината, следваща годината, през която доходът от предметната награда е придобит от физическото лице. Във връзка с изплащането на данъка всеки печеливш следва да представи на Организатора три имена и ЕГН. За предметни награди на незначителна стойност (под 100 лева) данък не се дължи. Отказът от предоставяне на посочените данни води до невъзможност за получаване на наградата. В такъв случай наградата се предоставя на резервен печеливш. Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Кампанията, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда и за внасяне на дължимия данък.

Наградата ще бъде доставена за сметка на Организатора от куриерска компания лично до печелившия участник, до 30 календарни дни след предоставяне на необходимите данни за предоставяне на наградата. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата от куриерската компания. Непотърсената награда се предоставя на резервен печеливш участник. При доставка на наградата печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата, както и обратна разписка, удостоверяваща получаването на наградата. Наградата се получава лично или от упълномощен представител.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара