Спечелете ваучери за Техномаркет, колонка и пакет награди от Просвета

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Йоана Видева от Бургас
Станимир Петков от София
Габриела Христова от Велико Търново
Атанас Карамучев от Златоград
Гергана Минчева-Иванова от Тутракан
Николай Данаилов от Мадан

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Избра ли подарък за любим човек? Не бързай! … Защото чувалът на Дядо Коледа е при нас! 

След внимателно ефира на радио и телевизия The Voice и познай кой е любимият хит на Белобрадия старец този час. Ако го направиш, веднага влез в сайта ни www.thevoice.bg и през формата за участие по-долу ни кажи кой е. 

Стискай палци в последните работни дни преди Коледните празници да изтеглим точно твоето име и да си спечелиш един от яките подаръци, които има в чувала. За най-верните фенове на The Voice сме подготвили ваучери за пазаруване от Техномаркет, безжична колонка, както и пакет от Е-просвета.

Механизъм: В ефира на радио и телевизия The Voice ще излъчваме откъс от актуален в момента хит. Той ще бъде „маркиран“ с репликата на Дядо Коледа "Ho-Ho-Ho! What's my favorite song right now?". Ако познаеш изпълнителя и заглавието на песента, то веднага влез и се регистрирай през формата по-долу като ни кажеш кои са.

Теглене: На 22.12.2022 г. след 10:00 часа ще обявим победителите на сайта ни www.thevoice.bg

Наградите: 4 бр. ваучер за пазаруване на стойност 50 лв. от Техномаркет - верига магазини за бяла, черна и офис техника!;
1 бр. безжична bluetooth колонка SONY SRS-XB13B, осигурена от Техномаркет - верига магазини за бяла, черна и офис техника!;
1 бр. комплект за награди, осигурени от Просвета (всеки комплекет включва Едногодишен абонамент за образователната платформа Е-ПРОСВЕТА.BG в комплект с раница и бутилка с Bluetooth колонка).

Весели празници от екипа на радио и телевизия The Voice. Бъдете с нас на най-светлите християнски празници и се насладете на качествена музика и най-любимите хитове.
We <3 Music!
We <3 Christmas!

Краен срок - 21 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара