Спечелете смартфон Samsung, пералня Haier и грил WMF PROFI

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 януари 2023

Как се участва:

Чрез абонамент за томбола.

Пълни правила:

       В Томболата ще бъдат раздадени следните награди:

        1. Един брой ГРИЛ WMF PROFI PLUS PERFECTION 04155600 2000 W, ПЛОЧА НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ;
        2. Един брой ПЕРАЛНЯ HAIER HW80 B14979-S;
        3. Един брой Смартфон GSM SAMSUNG GALAXY A33 5G White 128GB.

В тегленето за спечелване на награда от Томболата участват всички валидни имейл адреси, които към момента на съответното теглене имат валиден Абонамент на www.technopolis.bg

Абонаментът на www.technopolis.bg се прави чрез въвеждане на валиден имейл адрес във формата „Абонирай се за нашите специални оферти“и натискане на бутон “Абонирай ме”; Абонамент може да бъде направен и от регистриран на www.technopolis.bgакаунт през “Моят профил”, меню “Моите абонаменти”; Директен достъп до формата за Абонамент от мобилно устройство, осигурява сканирането на QR кода поместен в печатните и електронните материали популяризиращи Томболата налични в хипермаркети TECHNOPOLIS или на www.technopolis.bg

Участието в Томболата не е обвързано с покупка. Едно физическо лице, независимо от броя Абонаменти, може да спечели и има право да получи само една награда.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 12.01.2023 г.

Организаторът уведомява всеки печеливш с електронно съобщение, на което в срок до 5 календарни дни, считано от изпращането му, печелившия участник е длъжен да отговори от имейла, на който е получено, като изпълни точно всички дадени му инструкции, посочи конкретен хипермаркет TECHNOPOLIS, откъдето ще получи наградата и предостави необходимите лични данни за получаването ѝ. Организаторът гарантира само за изпращането на съобщението и не носи отговорност за неполучени или непрочетени в срок електронни съобщения от страна на участниците.

Наградата се получава в посочения от печелившия участник хипермаркет TECHNOPOLIS, в уговорен с Организатора ден и час. За да получи наградата печелившият участник, задължително следва да представи, предварително изпратения му от Организатора оторизационен код, да се легитимира с документ за самоличност и да подпише всички документи, предоставени му от Организатора, във връзка с приемо-предаването на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара