Спечелете телевизори, фотоепилатори, ваучери и още много награди в Коледния календар на Kaufland

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri.html#nashite-pechelivshi

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Включи се в играта и може да спечелиш страхотни награди!

Всеки ден в периода 01-24.12. отваряй по едно прозорче от коледния ни календар и виж каква изненада се крие зад него! 

Просто избери прозорчето с коректната актуална дата, попълни формуляра със своите данни и го изпрати. С малко късмет нашият Дядо Коледа ще ти донесе страхотна награда. Пожелаваме ти успех!

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА.

Участието в Играта се осъществява по следния начин: Всеки ден в периода 01.12.2021 г.-24.12.2021 г., всички, които желаят да се включат в Играта, могат да направят това, като отворят чрез кликане прозорчето с датата, на която участват, от Коледния календар, който е
публикуван на сайта www.kaufland.bg, да попълнят формуляр за участие и да играят в разпределението на дневните награди.

Всеки участник има право да участва в Играта неограничен брой пъти, но може да спечели само една награда в рамките на Играта.

Онлайн формулярът съдържа следната информация: обръщение, име, фамилия, населено място, имейл адрес и телефонен номер за връзка, поле за съгласие за обработване на предоставените лични данни, поле за приемане на Условията на играта и потвърждаване, че участникът е навършил 18 години, поле за съгласие за получаване на Kaufland Newsletter и поле за сигурност.
Задължителните полета с лични данни, които трябва да бъдат попълнени, за да се счита едно участие за валидно са: име, фамилия, населено място и телефонен номер.

Предоставянето по желание на участника на допълнителна информация (извън посочената в предходното изречение) е доброволно и не е задължително условие за участие. Съгласието да бъде получавана актуална информация за Kaufland чрез Kaufland Newsletter на посочения имейл адрес не е условие за участие в Играта и може да бъде оттеглено по всяко време.

С попълването на онлайн формуляра участниците дават съгласието си личните им данни да бъдат обработвани от Kaufland за целите на играта, а, в случай че бъдат обявени за печеливши, Организаторът да публикува техните данни (две имена и населено място) по избран от дружеството начин, включително на интернет страницата на Kaufland и на страници на Kaufland в социалните мрежи.

При непълни и неверни данни на участник в Играта, участието ще се счита за невалидно. Участието не е възможно преди започването или след изтичането на посочения в Раздел 2 период.

Участието в играта дава възможност за спечелване на една от следните награди:
* 50 ваучера за пазаруване, всеки на стойност 50 лева, с валидност до 28.02.2022 г.
* 20 четки за зъби Philips Sonicare
* 15 комплектa тави за печене Spice&Soul
* 15 комплектa тигани Spice&Soul
* 10 мултикукъра Tefal
* 10 фитнес гривни Garmin Vivofit 4
* 10 комплекта тенджери Spice&Soul
* 10 парочистачки Rowentа
* 6 фотоепилаторa Philips Lumea
* 3 LED Smart телевизора Hitachi 43"

Участниците могат да видят наградите, за които участват, чрез кликване на прозорчето от Коледния календар с датата, на която попълват онлайн формуляра.

Коректно попълнени формуляри следва да бъдат изпращани чрез онлайн платформата на Играта най-късно до 23:59 часа на съответния ден, за който се играе. Формуляри, изпратени след този час, няма да участват в тегленето на наградите за деня.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, в присъствието на комисия, съставена от представители на следните звена на Kaufland: „Ревизия“, „Право и съответствие“ и „Маркетинг и реклама“, която удостоверява резултатите от тегленето.

Тегленията на наградите ще се проведат, както следва:
- На 06.12.2021 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 01-05.12.2021 г.
- На 13.12.2021 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 06-12.12.2021 г.
- На 20.12.2021 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 13-19.12.2021 г.
- На 29.12.2021 г. ще бъдат изтеглени печелившите за периода 20-24.12.2021 г.

Печелившите имена ще бъдат обявени само и единствено след обработване на всички регистрирани формуляри за участие.

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с телефонно обаждане до 3 (три) работни дни след тегленето на наградите. Само печелившите участници ще бъдат потърсени на посочения от тях телефон от телефонен номер +359 882 61 89 87 от страна на “Ди Ем Джи Консулт“ ЕООД, в качеството му на Обработващ лични данни по смисъла на § 1, т. 3 от
Допълнителните разпоредби на Закона за защита на личните данни.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg).

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 4 седмици от провеждане на тегленето.

Краен срок - 24 декември 2022

ЛИНК за участие


Още коледни календари вижте тук:
Коледни календари 2022

Post a Comment

По-нова По-стара