Спечелете кафемашина и 12 комплекта с бисквити Житен Дар

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Кафемашина KRUPS печели Rose Dark
Комплект от всички вкусове овесени бисквити Житен дар печелят Деница Светлинова, Ivaylo Pashov, Polina Borissova, Antoaneta Danailova, Алина Р., Йорданка Масова, Милена Тодорова, Славка Петрова, Нели Филипова, Живка Желязкова, Petya Petrova, Gabriela Radeva.

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Хубавите моменти са за споделяне. ✨ Хубавите бисквити също. 🍪 

Отбележи човека, с когото би споделил последната си бисквита, и се включи в играта ни за една кафемашина KRUPS или един от 12 комплекта овесени бисквити Житен Дар. 😋 

Участието в Играта няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора.

Всеки Участник може да участва с неограничено количество коментари в Играта.

Всеки Участник се включва само един път в тегленията и може да спечели само една награда, независимо колко коментара е публикувал.

Награди:
- 1 бр. Кафемашина KRUPS KP17081 INFINISSIMA – цвят черен
- 12 бр. Комплект от 7 вида овесени бисквити Житен Дар

Тегленето на печелившите ще се извършва със специализиран софтуер на случаен принцип до 48 часа след приключването на Играта.

Обявяването на печелившите ще става с коментар от страна на Организатора под поста Игра във Facebook до 48 часа след приключването на Играта. В този коментар ще се посочи потребителските имена на победителите и наградата, която печелят.

След определяне на печелившите Участници се изтеглят още 2 (двама) резервни печеливши Участници за всяка награда. Резервните печеливши Участници може да заместят предходните изтеглени, при условие че същите не могат да бъдат открити и/или не могат да получат наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила.

След изтегляне на печелившите Участници се извършва проверка дали отговарят на поставените в настоящите Правила условия. В случай че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившите Участници по реда на предходната т. 6 същите ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение във Facebook. Имената на победителите ще бъдат обявени с коментар от страна на Организатора под поста за съответната Игра в рамките на 48 часа след приключването ѝ.

Печелившите Участници трябва да представят всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години), които са необходими за получаването на наградата. Тези данни ще бъдат използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда. В случай, че печеливш Участник няма навършени 18 години, то тогава наградата трябва да бъде взета от техен настойник, който трябва да представи своите данни (три имена, телефон, адрес за доставка на наградата и навършени години).

Краен срок - 15 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара