Спечелете сешоар, преса за коса, автоматична маша и фотоепилатор Philips

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 януари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукти IrohaNature за поне 10 лв. от магазини dm и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички физически и онлайн търговски обекти на дм България на територията на Република България, продаващи продукти с марка IrohaNature.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка IrohaNature, продавани в търговската мрежа на дм България, в т.ч. онлайн магазин, собственост на дм България.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

    Начин за провеждане на КАМПАНИЯТА

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва да закупят от търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка IrohaNature, участващи в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 10 (десет) лева с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на Интернет адрес: WWW.IROHA.BG/GAME/, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Ако клиента е закупил продуктите по електронен път, регистрира получената фактура или документ, удостоверяващ покупката.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на Играта.

С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от броя и стойността на закупените с нея продукт/и с търговска марка IrohaNature.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка / фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са общо 4 бр., както следва:

    1 бр. Сешоар Philips Prestige с технология SenseIQ  BHD827/00;
    1 бр. Преса за изправяне на коса Philips Prestige с технология SenseIQ BHS830/00;
    1  бр. Автоматична маша Philips серия 8000 с технология SenseIQ BHB886/00;
    1 бр. Фотоепилатор IPL Philips Lumea Advanced SC1997/00, за тяло и лице.

Не се допуска подменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.

Награди се теглят всеки четвъртък след старта на кампанията както следва:

    07.12.2022 г.;
    14.12.2022 г.;
    22.12.2022 г.;
    29.12.2022 г.;

Регистрацията на касова бележка / фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличава шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията https://www.iroha.bg/game/ и фейсбук страницата на IrohaNature-Bulgaria  https://www.facebook.com/irohabulgaria, за което същите дават изричното си съгласие, приемайки настоящите Правила.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка / фактура за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез Български пощи. Печелившият трябва да предаде на представителят, на Организатора печелившата касова бележка / фактура. Ако Организаторът прецени да изпрати през Български пощи наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка / фактура.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара