Спечелете 100 кутии DryPack Heineken 0.0 и 50 кутии с чаши Heineken

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.heineken.com/bg/bg/thepromise

Как се участва:

Чрез качване на стори в инстаграм.

Пълни правила:

Dry January наближава, но всички знаем колко е трудно да го изкараш докрая. Имени дни, чудиш се дали да излизаш изобщо, извиняваш се, че не пиеш алкохол. А няма ли да е по-добре да не се извиняваш, че 1 месец ще се грижиш за здравето си.

Бъди горд, че го правиш.
Сега можеш с Heineken 0.0

Заяви ясно и на висок глас, че януари ще е 0.0 алкохол и виж защо DryJan е важен.

Включи се и можеш да спечелиш награди. 

Участник в Играта е всяко физическо лице, навършило 18 годишна възраст с постоянно жителство в България, което в периода на Играта е изпълнило условията по Раздел 5 на настоящите Общи условия.

За да участва в всяка една Фаза от Играта, участниците следва да извършат следните стъпки:

(1) Да посетят уебсайта на Организатора -  https://www.heineken.com/bg/bg/thepromise - („Уебсайта“), където да качат своя снимка, със свое изображение;

(2) Да декларират, че имат навършени 18 години;

(3) Да се запознаят с Политиката за поверителност на Организатора;

(4) Да декларират, че са се запознали с настоящите Правила за провеждане на Играта;

(5) Да създадат изображение със запазена специална Instagram рамка, генерирана от Уебсайта;

(6) Да свалят снимката със специално генерираната рамка за Instagram и да я качат в Инстаграм профила си като стори (story), с отбелязване (тагване) на профила на Организатора в Instagram - @ heinekenbg + трима свои приятели;

(7) Публикуваното стори (story) трябва да бъде публично, за да бъде отчетено участието като валидно.

С изпълнение на горните стъпки, Участникът е регистриран в Играта и участва в тегленето на жребии за определяне на победителите във всяка от фазите.

Печелившите във Фаза 1 ще бъдат 100 човека, изпълнили условията на т.5.4., при което всеки един от тях ще получи за награда 1 (една) кутия drypack,

Печелившите във Фаза 2 ще бъдат 50 човека, изпълнили условията на т.5.4., при което всеки един от тях ще получи за награда 1 (една) кутия glasspack.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип - За ФАЗА I на 21.12.2022г., а за ФАЗА II на 13.01.2023г.

Всеки участник в Играта има право да участва по веднъж във всяка Фаза. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за победа. При основателно съмнение за злоупотреба Организаторът и/или Агенцията имат право незабавно едностранно да дисквалифицират участници.

Награди не могат да бъдат получени от непълнолетни лица.

5.10. Всеки участник в играта носи отговорност за коректността на предоставените данни за доставка. При несъответствие в данните, Организаторът и/ или Агенцията не носят отговорност за получаването на наградата.

Победителите в Играта се определят на случаен принцип от Организатора и Агенцията между всички участници, които са изпълнили условията от настоящите Правила.

Агенцията ще се свърже с печелившите, за да организира изпращането на наградите. Печелившият участник, следва да отговори в срок до 24 часа след свързване с него/нея, с лично съобщение до профила на Организатора в Instagram - @Heinekenbg, с което трябва да бъдат предоставени данни за доставка на наградата (три имена, адрес за доставка и телефон за връзка).

Организаторът може да изисква предоставянето и на други доказателства за удостоверяване самоличността на избраните за победители участници по своя преценка.

Наградата се изпраща по куриер на посочения от Печелившия участник адрес до 12 (дванадесет) работни дни от датата на получаване на данните за доставката по т.7.1., като разходите са за сметка на Организатора. Ако Участникът не бъде открит 2 пъти на посочените от него координати/адрес и телефон/, той губи правото си да получи наградата и такава не му се предоставя. В тези случаи наградата се предоставя на участник в играта, изтеглен като резерва.

Краен срок - 13 януари 2023

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара