Спечелете iPhone 14, гривни Huawei Band 7 и безжични слушалки CELLY Buz1 от Digital Scouts

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 декември 2022

Как се участва:

Чрез сваляне на приложение и участие във викторина.

Пълни правила:

Digital Scouts 2022

Знаеш ли какво е фишинг? А неспиращ кибер тормоз? Преди да започнеш да скролваш в необятния онлайн свят ти трябва да си напълно подготвен за всякакви опасни ситуации. Точно като един истински Дигитален скаут!

С играта „Digital Scouts“ ти може да научиш не само за как да се справяш с всички неприятности в интернет, но и да спечелиш супер яки награди!

Digital Scouts e безплатно мобилно приложение, което ти помага по забавен начин да научиш как да избягваш опасностите онлайн. Свали сега и играй на 17 и 18 декември! При правилно отговорени въпроси от твоя страна получаваш възможност да участваш в томбола за страхотни награди: iPhone 14 128 MB, 5 броя гривни Huawei Band 7, 20 броя безжични слушалки CELLY Buz1.

Приложението може да откриеш в App Store или Google Play.

Играта се провежда единствено онлайн, в Приложението.

Играта се състои от общо 24 въпроса, свързани с безопасното сърфиране в интернет, като след успешно завършване на викторината участниците получават потвърждение за това в Приложението. При регистрация, следва всеки играч да последва стъпките за регистрация, които генерират негов уникален код в Приложението, с което по-късно ще бъде включен в томболата за 1 от 26 награди.

При успешно преминаване на викторината (правилен отговор на всички въпроси в ден едно и/или ден 2) Участниците автоматично влизат в томбола за една от 26 награди.

Участието и в двата дни на Играта, дава още по-голям шанс на Участника за спечелване на награда, тъй като влиза в томболата с два уникални кода, генерирани съответно за двата дни, в които е участвал.

В томболата на случаен принцип ще бъдат изтеглени 26 печеливши уникални кода, всеки от които ще е свързан с профил на Участник в Приложението. Спечелилите Участници ще бъдат известени само в Приложението, че техният код е печеливш, както и каква награда печелят. Тегленето на печелившите и разпределянето на наградите ще се осъществи на 31 декември 2022 г. Един участник, има право да получи само една награда.

Участникът, получил известие, че е спечелил, следва да попълни своите лични данни в Приложението, за да може да вземе наградата си. Въвеждането на данните следва да бъде направено не по-късно от 10 януари 2023. Ако печелившият участник не попълни необходимите за получаването на наградата данни до посочената дата, то той губи право да получи наградата си, съответно Организаторът има право да пренасочи наградата към изтеглените резерви. Ако те също не заявят своята награда, в посочения срок (5 работни дни), наградата остава непотърсена и Организаторът има право да я запази.
Open

НАГРАДИ
● „Големи награди“: 1 бр.
Телефон iPhone 14 Plus 5G 128GB – 1 бр.
● „Втори награди“: 5 бр.
Спортна гривна HUAWEI Band 7 .
● „Малки награди”: 20 бр.
Безжични Bluetooth стерео слушалки CELLY Buz1 – 20 бр.

Наградите ще бъдат изпратени до 20 дни, считано от получаването на данните от печелившите Участници. Печелившите Участници следва да въведат три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 23 декември 2022 г. в приложението, следвайки стъпките там, за заявяване на наградата си. Организаторът си запазва правото да изпрати наградите и по-късно от предвидения в предходното изречение срок, в случай че има основателна причина за това. В случай че Участниците, които са спечелили награда в Играта, са непълнолетни, те ще могат да я получат чрез свой законен представител, който следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира. За всички награди, чиято пазарна стойност е над 100 лева - с
оглед изготвянето на служебна бележка за деклариране на наградата, печелившият е
длъжен да предостави допълнителни данни, нужни за по-горното.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара