Изберете 3 продукта на Canyon и ги спечелете

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 8 януари 2021

Как се участва:

Чрез споделяне на story и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

За да се включи в Играта, всяко лице трябва да изпълни следните условия, описани по-долу:

        Да посети промоционалната страница hohohotхmas.bg, на която да избере 3 продукта на марката Canyon от предварително зададен на страницата списък с възможности за избор, посочени в Раздел II от настоящите условия. След като направи своя избор, на страницата автоматично се генерира изображение с 3 желани от участника продукта, готово за споделяне в социалната мрежа Instagram. 

За да участва в играта, всеки желаещ трябва да извърши следните действия в периода между 14.12.2022 г. и 08.01.2023 г. включително:
        Да публикува стори към поста за играта в профила си в Instagram
        Да тагне 2 свои приятели и профила в Инстаграм на организатора: @canyonbulgaria
        Да последва профила на Организатора в Instagram: @canyonbulgaria
        Забележка: Настройките на акаунта трябва да са „публични“.

    Всеки участник в играта, генерирал изображение със списък с желани продукти независимо дали е изпълнил всички изброени по-горе условия за регистрация за награда, ще получи промоционален код за 20% отстъпка, който може да използва при закупуване на продукти на Canyon в партньорския електронен магазин на адрес аrdes.bg. Кодът за остъпка е приложим за всички продукти Canyon, които не са част от друга обявена промоция или не са с намалена цена в електронния магазин аrdes.bg към момента на използване на кода. Партньорският магазин е посочен на промо страницата hohohotхmas.bg. Валидността на промоционалния код за 20% отстъпка е 08.01.2023 включително.

    Всеки участник в играта има право да спечели само една награда за периода на играта.
    Тегленето на наградите ще се извършва на случаен принцип след приключване на регистрацията за играта на 10.01.2023 г.

    Печелившите участници ще бъдат обявени публично в пост и стори в официалния Instagram профил на Организатора на адрес https://www.instagram.com/canyonbulgaria/ и профилите им ще бъдат тагнати. Резултатите ще бъдат обявени и на уебстраницата hohohotхmas.bg.

    В срок от 10 работни дни след обявяването на победителите, печелившите на награда трябва да предоставят на Организатора, чрез Администратора: име, фамилия, телефон, актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната. Това се случва посредством контакт по телефона или на имейл marketing@asbis.bg.

    Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.

    Организаторите имат право да получат личните данни на победителите – име и адрес за изготвяне на окончателния протокол и публично обявяване на печелившите. Куриерът има правото да поиска документ за самоличност при предоставяне на наградата с цел доказване на навършени 18 години на участника, спечелил награда. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността и възрастта си, той автоматично губи право върху наградата, а наградата не му се присъжда. Всички данъчни задължения, следващи получаването на наградата от печелившия участник, ако има такива, са негово лично задължение и Организаторът/Администраторът не са обвързани с тях.

Наградите на печелившите участници ще бъдат доставени на посочения от участника адрес на територията на България, за сметка на Организатора на Играта, чрез куриер, до 20 работни дни от датата на предоставяне данни за адрес на доставка от страна на спечелилия.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара