Спечелете iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro или iPhone 14 Pro Max

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 януари 2023

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играй за iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro или iPhone 14 Pro Max 📱🎁, като:
👆 Последваш @a1.bulgaria
❤️ Харесаш този пост
📍 Отбележиш приятел

С колкото повече последователи сме на финала, толкова повече награди раздаваме:
50 000 📱 = 1х iPhone 14
60 000 📱📱 = 1х iPhone 14 и 1x iPhone 14 Plus
70 000 📱📱📱 = 1х iPhone 14, 1x iPhone 14 Plus и 1x iPhone 14 Pro
80 000 🏆 = 1х iPhone 14, 1x iPhone 14 Plus, 1x iPhone 14 Pro и 1x iPhone 14 Pro Max

Участието в Кампанията няма за цел и не е обвързано със закупуването на продукт или услуга, предлагани от Организатора.

В определянето на печеливш Участник за наградите се включват само Участници, които отговарят на условията на тези Правила.

Определянето на печелившите участници ще се извърши до 5 (пет) работни дни след приключване на Кампанията.

Печелившият Участник/ци в Кампанията се определя/т чрез електронно теглене, което се извършва автоматично, с помощта на специализиран софтуер, в присъствието на представители на Организатора, които удостоверяват резултатите от него. Броят печеливши участници зависи от броя последователи, които е достигнал профилът на @a1.bulgaria в Instagram в края на кампанията. Ако са между 50 000 и 59 999 – печелившият участник е 1 (един); ако са между 60 000 и 69 999 – печелившите участници са 2 (двама); ако са между 70 000 и 79 999 – печелившите
участници са 3 (трима); ако са над 80 000 – печелившите участници са 4 (четирима).

След определяне на печелившия Участник/ци на идентичен принцип се определят същият брой резервни печеливши Участници. Резервният печеливш Участник може да замести предходния, при условие, че същият не може да бъде открит и/или не може да получи Наградата в срока по т. 7.1. от тези Правила. 

След определяне на печелившия Участник се извършва проверка дали отговаря на поставените в настоящите Правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на Награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т. 6 същият ще бъде информиран за спечелената Награда и начина на получаването чрез лично съобщение в Instagram и със story на Страницата на кампанията. За да бъде възможно свързването на Организатора с победителя, то профилът на последния трябва да е публичен.

Печелившият Участник трябва да отговори на Организатора като представи всички данни (три имена, телефон, адрес за доставка на Наградата и навършени години), които са необходими за получаването на Наградата.

Наградата се получава на посочен от печелившия Участник адрес, който е предоставил на Организатора по реда на т. 7.1.1., чрез избран от Организатора куриер. Доставката до посочен от печелившия Участник адрес чрез куриер е за сметка на Организатора. Преди получаване на Награда печелившият Участник следва да се идентифицира с представяне на следните документи: лична карта или лична карта и нотариално заверено пълномощно, в случай че наградата се получава от пълномощник на Печелившия, който се счита за Участник. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница от куриерската услуга.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара