Спечелете чисто нов фотоапарат Polaroid Now+

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @sunshine95q

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Когато вие празнувате, ние слушаме. И носим подаръци.

Споделете ни в коментар кои от тези празнични традиции са ви най-любими и един от вас ще спечели чисто нов Polaroid Now+.

Организаторът ще публикува идентични постове (в Instagram и Facebook)  с 5 въпроса – опции: вкъщи или на път, сарми или чушки, постно или месно, подарък или  „пликче“, Коледа или Бъдни вечер. За да участва, под поста във Facebook или Instagram участникът трябва да коментира с една от двете опции за всеки от посочени 5 въпроса във  визията на поста, като избере съответно между: вкъщи или на път; сарми или чушки; постно или  месно; подарък или „пликче“; Коледа или Бъдни Вечер.

В допълнение, на 16.12.2022 организаторът ще публикува и highlighted стори в Instagram,  където алтернативно участник може да участва в играта, като направи снимка на екрана  (screenshot) на въпросното стори и да дорисува на него своите отговори, като направи избор за  всяка от предоставените 5 двойки възможности. Впоследствие участникът следва да качи така  дорисувания screenshot като свое Instagram стори, на което да отбележи и @vereiabg.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 20.12.2022 г.), чрез жребий на  случаен принцип, сред всички участници отговарящи на настоящите Общи условия, ще бъде  изтеглено името на един участник, който ще спечели наградата. След изтеглянето на  Печелившия участник, Организаторът ще изтегли имената и на 3 (три) резерви, в случай че не се  реализира получаването на наградата от Печелившия.

Наградата е Моментален фотоапарат – 1 брой.

Профилът на печелившия участник ще бъда обявен на стената на Верея в Instagram и  Facebook нa 21.12.2022 г.  

За да получи наградите си, Печелившият трябва да изпрати на лично съобщение на  Организатора: трите си имена, ЕГН, адрес и телефон, в срок до 23.12.2022г. Данните ще бъдат  използвани само и единствено с цел: доставка на наградата и заплащане на дължимия данък  върху стойността на предметната награда. Личните данни на Печелившия участник ще бъдат  третирани като конфиденциална информация, съгласно действащата нормативна уредба по  отношение защитата на личните данни.

Наградата ще бъде доставена безплатно до Печелившия участник на посочения от него  адрес, чрез куриер до 10 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и  предоставяне на адрес за доставка по т.8 по-горе. Наградата може да бъде получена лично от спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от  печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на  печелившия. Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на  Печелившия от адреса, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската  служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Краен срок - 20 декември 2022 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара