Спечелете 43“ 4К Smart телевизор Philips

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Яна Русева от София

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

По традиция в края на всяка година радио и телевизия The Voice правим годишната равносметка и преброяваме най-големите хитове в ефира на любимите музикални медии на България. 

На 24 декември от 10 сутринта, с повторение на 1 януари от 16 часа ще гледаме Top100 на телевизията и ще слушаме Top122 на радиото. 

Един от нашите фенове ще може да си спечели и супер яка награда, за да се наслади на качествени хитове в ултра висока резолюция. За целта трябва да познае кой е хит №1 на 2022-ра година, ако го направи – има шанс да изтеглим негово име и да получи 43” 4K смарт телевизор. Тегленето ще направим в сайта ни www.thevoice.bg след края на класацията.

Поводът: Най-чаканото време от годината е тук! Годишните класации на радио и телевизия The Voice броят най-големите хитове и ще зарадват един от своите фенове със смарт телевизор.

Наградата: 43“ 4К Smart телевизор Philips, осигурен от Техномаркет - верига магазини за бяла, черна и офис техника!

Механизъм: В период на кампанията всеки може да участва като се регистрира във формата по-долу и ни напише своето предположение кой е най-излъчваният хит в ефира на радио и/или телевизията. Коя е песента, която сме слушали и/или гледали най-много пъти през 2022-ра в ефира на The Voice.

Теглене: На 24 декември след 19 часа в сайта www.thevoice.bg, когато ще обявим и кой е хита на годината, след като заедно проследим най-пусканите песни в ефира ни.

Весели празници от екипа на радио и телевизия The Voice. Бъдете с нас на най-светлите християнски празници и се насладете на качествена музика и най-любимите хитове.

We <3 Music!
We <3 Christmas!

Краен срок - 24 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара