Спечелете обзавеждане на стойност 3000 лв от Moemax

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Станимира Стойнова от гр. Варна

Как се участва:

Чрез покупка от Mömax за поне 30 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Коя стая искаш да преобразиш у дома? Може би спалнята ти плаче за ново легло и матрак или холът така силно се нуждае от любимия ти зелен диван? А защо не допълниш визията с модерен лампион и мекичък килим? Ей така, да ти е по-уютно за празниците. Ако пък ТИ ще бъдеш домакин на тазгодишните празнични преяждания, сме сигурни, че с нова трапезария ще заблестиш пред гостите.

Е, познай какво? Изборът е твой.
 
Накратко правилата на играта са:

1| Пазарувай на стойност над 30 лв. в периода 28.11 – 18.12 във физическите магазини на Mömax или онлайн

2| Сподели ни във формата по-долу коя стая у дома искаш да преобразиш.

3| Регистрирай кода от касовата бележка или номера на онлайн поръчката си до 18.12 и попълни нужните данни, за да можем да се свържем с теб, ако те изтеглим като победител

4| Ще подарим обзавеждане на стойност 3000 лв. на един победител, изтеглен на случаен принцип на 19.12.2022

Един регистриран номер на касова бележка/онлайн поръчка се счита за едно участие в Играта.

Един участник може да участва в Играта с неограничен брой реални номера на касови бележки или онлайн поръчки, стига покупките да са осъществени в периода 28.11.2022 г.-18.12.2022 г.

Наградата в Играта е 1 (един) брой ВАУЧЕР ЗА ПАЗАРУВАНЕ в mömax за обзавеждане на дома на стойност 3000 (три хиляди) лева с ДДС и с валидност 30 (тридесет) дни след връчването му („Наградата“).

Определянето на печелившия участник се осъществява на случаен принцип сред регистрираните участници, които отговарят на условията за участие в Играта съгласно т. 4 по-горе.

Наградата е лична, не може да бъде преотстъпвана или заменяна и няма паричен еквивалент.

Спечелилият Наградата участник ще бъде оповестен публично на уебстраницата www.moemax.bg/rozova-koleda и на фен-страницата на Организатора в социалната мрежа Фейсбук не по-рано от 19.12.2022 г. и не по-късно от 20.12.2022 г. За връчване на Наградата Организаторът ще се свърже със спечелилия участник на посочените от същия във формата за участие в Играта e-mail адрес и телефон. Организаторът не носи отговорност за предоставен грешен e-mail адрес и/или телефон от страна на участника.

Във връзка с изискванията на чл. 38, т. 14 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) участникът, спечелил Наградата, респективно, законният представител на участника, ако участникът е под 18 год. възраст, се задължава преди получаване на Наградата, но не по-късно от 5 (пет) дни след оповестяването на името на спечелилия участник на уебстраницата www.moemax.bg/rozova-koleda, да предостави на Организатора данни за трите си имена по лична карта и единния си граждански номер. При отказ от предоставяне или при непредоставяне в посочения срок на данните съгласно предходното изречение спечелилият участник губи правото да получи Наградата. В такъв случай Наградата се разпределя на случаен принцип сред останалите участници в Играта, регистрирани по реда на т.4 по-горе. В случай че и следващият изтеглен на случаен принцип участник, който спечели Наградата, откаже или не предостави в срок изискуемите от чл. 38, т. 14 от ЗДДФЛ данни,  процедурата се прилага многократно до момента, до който спечелил Наградата участник предостави на Организатора изискуемите данни.

Краен срок - 18 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара