Спечелете 108 ваучера на стойност 50 лв от дрогерия Lilly

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 март 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

За нас е привилегия да бъдеш част от Vedri. А ако се регистрираш в периода от 00:00 часа на 07.11.2022 г. до 24:00 часа на 12.03.2023г. ще можеш да участваш за ведри награди в промоционалната ни игра „Ведри с приятел“.

Ако намираш полезна и интересна информация във Vedri, споделяш емоциите и въпросите си във форума, защо не поканиш и приятелите си да се включат в нашата ведра общност?

Можеш да го направиш лесно като влезеш в профила си и от полето вдясно кликнеш на бутон “Покани приятел”. Когато твоят приятел се регистрира в нашата общност, автоматично включваме профила ти в ТОМБОЛА С НАГРАДИ.

Всеки регистрирал се в платформата Vedri.bg в този период също ще може да участва всяка седмица в томбола за 6 ваучера на стойност 50 лв от дрогерия Lilly

Предметни Награди:
a. През всяка една от осемнадесетте седмици по време на срока на Кампанията всеки регистрирал се Потребител може да спечели една от следните предметни награди:
1) Ваучер за попупка на стоки от дрогерии Lilly (https://www.lillydrogerie.bg/bg/) на стойност 50 лв. Ваучерите ще важат за покупка само във физическите магазини на веригата, 12 месеца след датата на издаване на ваучера

Предметните награди ще бъдат теглени всяка седмица в понеделник, в продължение на 18 седмици в периода 07.11.2022г до 12.03.2023г.

Всяка седмица ще бъдат изтегляни 6 (шест) печеливши участника, които ще получат като предметна награда един от общо 6 (шест) ваучера за покупка на стоки от дрогерии Lilly. Общо за периода на играта ще бъдат изтеглени 108 предметни награди.

Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип чрез свободно достъпен софтуер https://www.random.org/ измежду участниците в Кампанията. Спечелилите ще бъдат уведомявани чрез изпращане на електронно писмо на посочения от тях мейл, а резултатите от тегленето ще бъдат публикувани на https://vedri.bg/benefits-for-you/.

За да получат наградите си печелившите участници следва да отговорят на изпратения им е-мейл като посочат необходимите данни за получаване на наградата (три имена, телефон и адрес за доставка) в срок до 3 дни след получаване на уведомлението. В случай, че печелившият участник не отговори в този срок, то се счита, че той се отказва от получаване на наградата.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили и/или нарушават правилата и механизма на Кампанията, включително и изискването за възраст, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Печелившият участник получава наградата си на посочен от него адрес чрез куриер.

*Печелившите трябва да потвърдят в срок от 3 дни, че желаят да получат наградата. След изтичането на този срок, наградата бива разпределена на лотариен принцип към друг участник, в случай че печелившият не е подал телефон и адрес за доставка, на който да бъде изпратена наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара