Спечелете 65 смартфона Samsung Galaxy A 23 5G и 130 слушалки TCL от колелото на А1


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 януари 2023

Как се участва:

Чрез завъртане на колело в приложението на А1.

Пълни правила:

Колелото на късмета в Моят А1 се завръща с нови награди. 

Влизай в приложението всеки ден, защото имаш шанс да спечелиш Samsung Galaxy A23 5G, безжични слушалки TCL или бонуси като безплатни минути и мегабайти на максимална скорост.

За да участваш в кампанията трябва да имаш регистрация в Моят А1 с ползвателски или титулярен профил. Ако нямаш регистрация, виж как можеш бързо и лесно да си направиш като последваш линка;

В кампанията имат право на участие само ползватели или титуляри на А1 услуги, които са активирани преди 01.11.2022 г. и активни към датата на теглене и предоставяне на наградите

Всеки участник има право на едно участие на ден в кампанията.

Награди:
Моментни дневни награди - Бонус пакети.

1. Всеки Бонус пакет представлява еднократен допълнителен пакет с включен определен обем потребление на електронни съобщителни услуги, който може да бъде активиран на А1 мобилен номер, към тарифния план на абонат по договор за мобилна гласова услуга с А1. Един Участник може да участва, спечели и активира по един Бонус пакет на ден (от 00:00ч. до 23:59 часа ) след: (i) влизане в съществуващ профил в Моят А1*; (ii) приемане на настоящите Условия на кампанията “Моят А1 ти е на късмет“ за периода 1.11.22 – 29.01.23 („Условия/та“) и Политика на А1 България ЕАД за обработване на лични данни при провеждане на кампании („Политиката за поверителност“); (iii) завъртане на виртуално колело; и (iv) попълване на валиден А1 мобилен номер на гласова услуга на абонаментен план, който да получи съответния Бонус пакет.
*За да участват в кампанията, ползвателите на мобилното приложение Моят А1, трябва да проверят дали то е с последната актуална версия в Google Play Store/ App Store.

2. Бонус пакетите са:
50 SMS в мрежата на А1 - валидни 24 часа от активация
100 минути за национални разговори - валидни 24 часа от активация
Неограничени минути за национални разговори - валидни 24 часа от активация
5000 МВ мобилен интернет на максимална скорост -валидни 24 часа от активация
Неограничени МВ мобилен интернет на максимална скорост - валидни 24 часа от активация

Седмични награди (Предметни награди)

1. Седмична награда може да бъде получена от Участник, който след завъртане на виртуалното колело (i) попадне на сектор, предоставящ възможност за участие в тегленето на предметни награди, и (ii) заяви желание да участва в тегленето чрез:
- избор на номер на услуга от падащо меню. В тегленето на Седмична награда могат да участват само номера на А1 услуги, които са активирани и се ползват преди началната дата на Кампанията. В тегленето на Седмична награда могат да участват номера на електронни
съобщителни услуги, предоставяни от А1, с изключение на услуги по договор с абонат,
обслужван от Акаунт мениджър и предплатен мобилен интернет.
- попълване на регистрационна форма, която се визуализира след избор на номер на услуга
съгласно предходния параграф и включва две имена по лична карта, валиден имейл и телефон
за контакт.

При спечелване на Бонус пакет или попадане на сектор за участие в тегленето на Седмичните награди, не е задължително Участникът да се възползва от него.

3. Седмичните награди са:

Слушалки TCL MOVEAUDIO S108 10
Смартфон Samsung Galaxy A 23 5G 5

Участниците, които имат право да получат Седмична награда се определят чрез електронно теглене и на произволен принцип. Резултатите от тегленето на Седмична награда се констатира от комисия, съставена от представители на Организатора.

Седмична награда се разпределя само на Участници, които отговарят на настоящите Условия. След изтегляне на всеки печеливш Участник (основен и резервни) се извършва проверка дали този Участник отговаря на поставените в настоящите Условия изисквания. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на Награда, за печеливш се счита следващият поред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

Тегленето на Седмични награди се провежда всяка сряда (първата дата е 09.11.2022г.) от Периода на Кампанията. При всяко теглене се определят Участници, които печелят Седмичните награди (по т. 3.2.3). Освен определяне на печеливши Участници за предходната седмица се изтеглят и още 5 (петима) резервни печеливши Участници за всяка от двете предметни награди. Всеки резервен печеливш Участник може да замести предходния изтеглен, при условие че последният не отговаря на условията, не може да бъде открит, откаже и/или не може да получи Наградата в
определения срок.

Получаване на Награда:

В срок до 5 (пет) работни дни след датата на определяне на Участник, който печели Седмична
награда, същият ще бъде информиран от Организатора за спечелената награда и начина на
получаването ѝ чрез обаждане на телефонния номер, посочен в регистрационната форма за участие в Кампанията. Ако Участникът не бъде открит и не върне обаждане до 3 (три) работни дни от датата на първото позвъняване на телефонния номер от регистрационната форма за участие, същият губи право да получи съответната награда.

По време на телефонния разговор, проведен по реда на предходната точка печелившият
Участник трябва да предостави на Организатора следните данни, които са необходими за получаването на Наградата: три имена, телефон, адрес за доставка на Седмична награда, навършени години, други данни, необходими за предоставяне на предметната награда.

В случай че съответният печеливш Участник не отговори на обажданията, за да предостави
необходимите данни до 3 (три) работни дни или откаже да получи Наградата, за печеливш се счита следващият резервен печеливш Участник, който ще получи телефонно обаждане на телефонния номер от регистрационната форма за участие по реда на т. 5.1 и т.5.2. В случай че никой от съответните резервни печеливши Участници не отговори в срок до 3 (три) работни дни от първото позвъняване или откаже да получи Наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Седмична награда се получава на посочен от печелившия Участник адрес, който е предоставил
на Организатора по реда на т. 5.1-5.3., чрез избран от Организатора доставчик на куриерски услуги (Speedy). Преди получаване на Наградата печелившият Участник следва да се идентифицира с представяне на лична карта. Предаването на Наградата се удостоверява чрез издадената товарителница за куриерската услуга, попълване и подписване на Протокол и декларация за предоставена награда.

ЛИНК за участие

1 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара