Спечелете плюшени играчки, несесери, раници мешки и още награди от Water Wipes

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: http://moe-bebe.com/game/#tab-ee3641d2f25ee5f6af1

Как се участва:

Чрез покупка на продукти WatetWipes от магазини Lilly за поне 10 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички търговски обекти на Лили Дрогерие на територията на Република България, продаващи продукти с марка WaterWipes.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка WaterWipes®, продавани в търговската мрежа на Лили Дрогерие.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, желаещите да участват в нея трябва да закупят от търговски обекти, продукт/и с търговска марка WaterWipes ®, участващ/и в КАМПАНИЯТА, на стойност минимум 10 (десет) лева с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: WWW.MOE-BEBE.COM/GAME/ като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Ако клиента е закупил продуктите по електронен път, регистрира получената фактура или документ, удостоверяващ покупката .

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на Играта.

С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от броя и стойността на закупените с нея продукт/и с търговска марка WaterWipes ®.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка/фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Наградите , които могат да спечелят участниците в Играта са общо 288 бр., както следва:

    24 бр. раница мешка;
    24 бр. непромокаема подложка за повиване;
    24 бр. несесер/ козметична чантичка;
    108 бр. плюшена играчка за гушкане- зайче;
    108 пакета мокри кърпи WaterWipes х 28 бр.

Награди се теглят всеки четвъртък след старта на кампанията както следва:

    11.2022 г.;
    11.2022 г.;
    11.2022 г.;
    11.2022 г.;
    12.2022 г.;
    12.2022 г.

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки / фактури  в Промоцията/Играта.

Регистрацията на касова бележка/фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията WWW.MOE-BEBE.COM/GAME и фейсбук страницата на WaterWipes  https://www.facebook.com/99waterwipes, за което същите дават изричното си съгласие, приемайки настоящите Правила.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез Български пощи. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка/фактура. Ако Организаторът прецени да изпрати през Български пощи наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка/фактура.

Краен срок - 10 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара