Спечелете 5 ваучера по 300 лв. и 12 комплекта Varta

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 януари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Varta, регистрация на касов бон и сканиране на баркод.

Пълни правила:

За да се включат в промоцията, участниците трябва да закупят който и да е продукт с марка VARTA от който и да е магазин в България. 

Забележка: Акумулаторите VARTA не са продукти на VARTA Consumer България и не се считат за продукти, част от тази кампания.

За да участват, участниците трябва да закупят който и да е продукт на VARTA Consumer в периода на промоцията. Участниците трябва да посетят уебсайта на промоцията www.varta-ag.com/promotion-bg до 31.01.2023 г. и да отговорят на състезателния въпрос, да въведат бар кода на продукта и да качат касова бележка като доказателство за покупка на продукта.

Участниците могат да спечелят чрез лотария една от следните награди:
- 5 броя ваучери на стойност 300 лева за покупки в магазин Технополис
- 12 броя комплекти VARTA, включващи VARTA Outdoor Sports H30 Wireless Pro + Wireless Power Bank 15.000 (57908)

Позволено е само по едно участие за всяка покупка.
Участието е възможно само в рамките на периода, посочен в точка 1.1.

Всеки участник може да спечели максимум 1 награда.

Наградите ще бъдат раздадени чрез жребий сред регистрираните участници, които са отговорили правилно на въпроса на промоцията, въвели са бар кода на продукта и са качили доказателство за покупка (касова бележка или фактура) на уебсайта на промоцията. Жребият ще бъде изтеглен в България една седмица след края на промоционалния период (февруари 2023 г.). Един участник може да спечели само една награда в рамките на кампанията.

VARTA Consumer ще предаде данните на печелившия на доставчика на куриерски услуги за целите на изпращането на наградата. Веднага след като наградата бъде изпратена, победителят ще получи уведомление по имейл, че наградата е изпратена, включително номер за проследяване.

Ако с победителя не може да се осъществи връзка или не успее да отговори в горепосочения срок, или наградата се върне като недоставена в случай на фалшив адрес или по друга причина, победителят губи правото си на награда и тя остава неполучена. Всеки участник е отговорен за правилното въвеждане на своите данни. VARTA Consumer не носи отговорност в случай на грешна доставка поради неправилно въведени данни от участника.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Тази игра на Varta легитимна ли е? Аз не намирам информация за печелившите, няма и следа за тази игра в сайта на Varta.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, легитимна е играта. Приключила е, но правилата могат да се видят най-отдолу в сайта. Печеливши още не са обявени. Ако имате въпроси може да пишете във фейсбук на Varta и да ги питате.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара