Спечелете електрически скутери SEGWAY NINEBOT F30E и 10 000 ваучери за МЕТРО

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 февруари 2023

Как се участва:

Чрез покупка на Коледен календар МЕТРО.

Пълни правила:

ПОДАРЪЦИ ЗА ВСЕКИ ДЕН ДО КОЛЕДА

Всеки печели от 5 до 100 лв.

Във всеки календар, освен многобройните талони за отстъпки в МЕТРО, ще намериш ваучер за пазаруване в МЕТРО за 5*, 10 или 100 лв., който можеш да използваш през януари и февруари 2023 г. Разпределението на ваучерите е следното:

    8,000 ваучера по 5 лв.*
    1,700 ваучера по 10 лв.
    300 ваучера по 100 лв.

*Ваучерите важат при пазаруване на минимална стойност от 50 лв. с ДДС в периода 02.01-28.02.2023 г. във всички магазини МЕТРО в страната.

Играй за електрически скутер
И разбира се, талон за участие в ранната ни празнична томбола за ГОЛЕМИЯ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК НА МЕТРО! 

Пусни талона до 31 декември в специалната кутия, която ще откриеш във всеки от 11-те ни магазина и може да спечелиш един от 5 електрически скутера SEGWAY NINEBOT F30E.

В периода на провеждане на Промоционалната кампания, всяко лице, което извърши покупка на поне един Коледен календар МЕТРО в някой от Участващите обекти се включва за участие в Промоционалната кампания.

Всяко лице може да участва в Промоционалната кампания неограничен брой пъти, като всяка покупка на поне един брой Коледен календар МЕТРО се счита за едно участие.

Печелившите участници ще бъдат определени при провеждане на теглене на случаен принцип до 13 януари 2023 г. в централния офис на Организатора.

Резултатите от тегленето, както и печелившите участници ще бъдат отразени в протокол , който ще се съхранява в централния офис на Организатора за срок от 1 (една) година. При тегленето ще бъдат избрани 5 печеливши участници, както и 5 резервни участници.

Наградите са със стойност над 100,00 лв. с ДДС. С получаването на такава награда Печелившият се счита за уведомен, че стойността на наградата представлява облагаем доход по смисъла на чл. 35, т. 2 във връзка с чл. 13, ал. 1, т. 21 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица и подлежи на деклариране и облагане с данък по реда на действащото българско законодателство. По повод задължението на Организатора да подава справка за изплатените доходи, Печелившите се задължават, като необходимо условие за получаване на награда, да предоставят информация относно своите пълни имена и ЕГН, които ще бъдат третирани и обработени като лични данни по реда на настоящите Официални правила. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда, както и за неизпълнение на задължението за нейното деклариране от страна на Печелившия.

Всички участници ще бъдат информирани за спечелването на наградата чрез данните за контакт, които са предоставени в талона за участие, в срок до 20 работни дни след тегленето на печелившите. В случай, че Печеливш участник откаже получаването на награда, наградата ще бъде предоставена на резервен участник, като бъде следван редът на изтеглянето им.
Информация за печелившите – клиентски номер ще бъде публикувана на уеб страницата на Организатора след осъществяване на връзка с всички печеливши.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара