Спечелете екзотична почивка на остров Мавриций и награди от Philips

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/igri-s-nagradi/uchastvayte-prez-moyat-dm-app-v-tombola-s-mnogo-nagradi-1629256

Как се участва:

Чрез инсталиране на приложение и покупка и/или регистрация.

Пълни правила:

Тази Коледа ще е вълшебна! В най-хубавото време от годината ще Ви очакват много радостни моменти и подаръци. Сега може да участвате в томбола за страхотни награди за Вас и Вашите близки. Изтеглете Моят dm-App от Google Play за Android или App Store за iPhone и играйте в коледната ни томбола от 07.11.2022 г. до 31.12.2022 г.

Можете да спечелите една от три предметни награди всяка седмица или голямата награда - екскурзия до остров Мавриций. За да участвате е необходимо да имате навършени 18 години и да сте инсталирали мобилното приложение Моят dm-App. За седмичните награди и голямата награда е необходимо да направите две отделни регистрации в томболата.

Участвайте в томбола за 1 от три награди* всяка седмица!

    Изтеглете Моят dm-App и влезте в профила си;
    Направете покупка над 30 лв. в периода 7.11.-31.12.2022 г. като сканирате клиентския си номер от приложението на каса или пазарувате през него онлайн;
    Приемете условията за участието в томболата в специално създадена страница в Моят dm-App.

* Участието за наградите електрическа четка за зъби Philips, стилизираща четка за оформяне на коса Philips и тример Philips е обвързано с покупка над 30 лв.

* Участието в томболата за награда екзотична почивка на остров Мавриций не е обвързано с покупка. Период на провеждане: 07.11.-31.12.2022 г.

В Коледната томбола може да участва всяко лице, което отговаря на следните задължителни и кумулативни условия:
• Навършило е 18 години;
• Инсталирало е мобилното приложение Моят dm-App (наричано по – нататък „Приложението“) в периода на провеждане на Коледната томбола, актуализирало е (до последна версия). Приложението и регистрацията му в него е активна в периода на провеждане на Коледната томбола, посочена в т. I .
Приложението е съвместимо с операционни системи iOS и Android, които могат да бъдат свалени безплатно от Apple Store и Google Play;
• Изпълнило е всички останали условия за участие в Коледната томбола и спечелване на предвидените от Организатори награди съгласно настоящите Пълни условия и правила за провеждане на коледната томбола.

Предвидените от Организатора награди за печелившите участници са:
1 (една) голяма награда - екзотична екскурзия до остров Мавриций за 2 (двама) души в периода от 10.02.2023 г. до 16.02.2023 г. Мястото на настаняване е четири звезден хотел по избор на Организатора с изхранване на база All inclusive и настаняване в двойна стая, с гледка по избор на Организатора.

• Екзотичната екскурзия включва (изброяването е изчерпателно):
- Самолетен билет за чартърен полет София - Мавриций - София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран багаж и до 7 кг. ръчен багаж – на човек;
- 7 нощувки в хотел по избор на Организатора;
- Трансфер летище - хотел – летище;
- Медицинска застраховка на ЗК "ЛЕВ ИНС" с покритие 15 000 евро (за лица до 70 г.) с включено COVID-19 покритие;
- Изхранване на база All inclusive.
• Организаторът не покрива разходите за следните допълнителни услуги, които са изцяло за сметка на пътуващите:
- Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси;
- Разходи от личен характер;
- Бакшиши (прието е да се оставя винаги минимален бакшиш на екскурзоводи и шофьори) - около 5 USD на човек на превоз/услуга;
- Мед. застраховка с покритие 15 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 30 лв.;
- Мед. застраховка с покритие 15 000 евро за лица от 79 до 85 г. - доплащане 45 лв.;
- Кетъринг по време на полета (заплаща се допълнително по избор от скай бара по време на полета);
- Такса гориво;
- PCR тест (ако е изискуем).
- Други, неизброени изрично по-горе.
Пътуването се осъществява чрез туристическа агенция по избор на Организатора.

Общо 24 (двадесет и четири) броя малки награди, разделени на три различни вида, както следва:
• 8 (осем) броя Philips Sonicare Звукова четка за зъби Daily Clean HX3412/07;
• 8 (осем) броя Philips Тример за тяло BG 3010/15;
• 8 (осем) броя Philips Четка за коса BHH 880/00.

Всички награди ще бъдат изтеглени на случаен (томболен) принцип чрез уеб базирана система за теглене на печеливши на случаен принцип от тричленна комисия в състав, определен от Организатора.

Голямата награда ще бъде изтеглена в срок до 10.01.2023 г. и печелившият ще бъде обявен на Интернет страницата на Организатора www.dm-drogeriemarkt.bg не по–късно от 14.01.2023 г. При теглене на голямата награда се изтеглят и трима резервни участници, които могат да получат голямата награда, в случай, че първоначално изтегленият печеливш се откаже от нея или не я потърси в срока по т. 5 по-долу.

В срок до 14.01.2013 г. Организаторът ще уведоми спечелилия голямата награда участник чрез електронно съобщение на посочения от него имейл адрес при регистрацията в Приложението. Спечелилият участник е длъжен в срок до 17.01.2023 г. (включително) да се свърже с Организатора по някой от посочените на Интернет страницата на Организатора www.dm-drogeriemarkt.bg начини, за да потвърди, че желае да получи голямата награда и за уточняване на необходимите последващи действия, свързани с организацията и провеждането на екскурзията. Повече информация за данните за контакт с Организатора може да намерите на следния линк: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/kontakti.

Голямата награда се получава от печелившия участник лично под формата на ваучер в избран от него търговски обект на Ор ганизатора на територията на страната в срок до 20.01.2023 г. След получаване на ваучера, печелившият участник е длъжен да се свърже незабавно с туристическата агенция, чрез която ще се осъществи екскурзията за осъществяване на цялата необходима организация за провеждането й. Организаторът ще предостави на спечелилия участник име и данни за контакт с туристическата агенция по ел. поща. В случай че печелившият участник не може да получи лично ваучера за голямата награда, то той може да бъде получен от трето лице, което представи на Организатора изрично нотариално заверено пълномощно. В този случай
пълномощникът следва да предостави и своята лична карта за идентификация.

Всяка седмица от графика по т. 12 се теглят по 3 (три) малки награди - по една от всеки от посочените видове малки награди в т. 1.2 от Раздел V „Награди. Условия и механизъм за участие в томболата“. Всяка седмица се изтеглят и по трима резер вни участници, които да получат съответната изтеглена награда, ако спечелилият участник не я потърси в посочения по-долу срок.

Всеки участник участва за всяка от трите награди, която се тегли на произволен (томболен) принцип. Участникът няма право да избира за коя от малките награди участва в тегленето за съответната седмица. Участник, спечелил някоя от малките награди, няма право да иска замяна на спечелената малка награда с друга малка награда или да иска изплащането на паричната стойност на наградата.

Всяко лице може да участва в томболата за раздаване на малки награди за всяка седмица от графика по т. 12 само с една покупка. Всяка покупка трябва да е извършена през съответната седмица и да е регистрирана за участие в томболата за теглене на малките награди по някой от начините, описани в Раздел V „Награди. Условия и механизъм за участие в томболата“, както и да отговаря на всички останали условия съгласно тези правила. Ако лицето е извършило няколко покупки в рамките на дадена седмица от периода на томболата, които отговарят на условията на тези правила, то участва в тегленето на наградите само с първата регистрирана покупка.

Малките награди могат да бъдат получени в избран от спечелилото лице търговски обект на Организатора на територията на страната в срок до 15.02.2023 г. След изтичане на посочения срок за получаване на съответната спечелена малка награда, участникът губи правото си да я получи. Непотърсената малка награда се връчва на резервен печеливш (по реда на изтeглянето за съответната седмица, за която е изтеглена наградата).

При получаването на малката награда печелившият участник трябва да представи на Организатора в избрания от него магазин личната си карта за идентификация. В случай, че участникът, спечелил малка награда, не може да я получи лично, тя може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно. В този случай пълномощникът следва да предостави своята лична карта за идентификация.

Краен срок - 31 декември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара