Спечелете доставка на безплатна храна за една година

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - февруари 2023

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Ресторантите, които печелят  Takeaway.com, се определят въз основа на публично гласуване. С пускането на глас ''Участник-потребител'' има възможност да спечели ''Награда за потребителя'', както е описано в настоящите Общи условия. За всяка държава ще има максимум един победител.

Избор и обявяване на победителите - Потребители

Печелившият се определя на случаен принцип и може да включва потребител, който трябва да отговори правилно на допълнителен въпрос за наградата, за да се оценят уменията и знанията.

За да спечели потребителската награда, потребителят трябва да е дал поне един глас и да е потвърдил своя вот на https://takeaway.com/awards/2022/bg/home по време на етапа на гласуване .

Победителите в наградите Takeaway.com  гарантират, че личната информация, предоставена на Just Eat Takeaway.com, е точна, вярна и пълна.

Победителите ще бъдат обявени не по-късно от  15 February 2023 , по електронна поща.

Награди - Потребители

- безплатна храна" от Takeaway.com за година под формата на ваучер на стойност 600 лв., разпределени равномерно за всеки месец през цялата година.

Всеки Участник може да спечели максимум една Награда, освен ако в настоящите Общи условия не е посочено друго.

Наградите не могат да се прехвърлят, продават или разменят за пари в брой или други стоки, награди или услуги. В случай че Участникът се откаже от Награда, тя остава собственост на Just Eat Takeaway.com.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара