Спечелете 1000 ваучера по 300 лева за пазаруване от Lidl Plus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.lidl.bg/lidl-plus/1000x300

Как се участва:

Чрез пазаруване в Lidl и използване на приложението Lidl Plus.

Пълни правила:

СПЕЧЕЛИ 1 ОТ 1 000 ВАУЧЕРА ЗА ПАЗАРУВАНЕ С LIDL PLUS!

Мечтаеш ли за наближаващата Коледа? За време, в което можеш да се отпуснеш и да се насладиш на моментите с любимите ти хора? Знаем, че това е най-ценният подарък за празника затова сме ти подготвили ваучер за коледно пазаруване на стойност 300 лв.

В периода 01.11.2022 – 30.11.2022 получаваш 1 точка за всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон. Събери 4 точки в приложението и участвай в играта!

Подготви се за най-приказното време с Lidl!
Спечели 1 от 1000 ваучера по 300 лева

Наградите се разиграват на случаен принцип, като всеки първи работен ден от седмицата в периода 01.11.2022 – 30.11.2022 (5 седмици) се теглят печеливши участници за 200 ваучера за пазаруване и ще бъдат обявени на тази страница най-късно в сряда на съответната седмица. Последните печеливши ще бъдат изтеглени на 05.12.2022 г.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

За всяка покупка на стойност мин. 20 лв. в един касов бон в периода 01.11.2022 – 30.11.2022, при която клиентите се идентифицират на касата с приложението Lidl Plus, те получават 1 точка в приложението. При 4 събрани точки клиентите получават възможност за участие в играта. Покупка на стойност 30 лв. означава 1 спечелена точка в приложението. Покупка на стойност от 60 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 3 събрани точки. Покупка на стойност 80 лв., идентифицирана с Lidl Plus, означава 4 точки, т.е. право за участие в играта и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. 

Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, участникът ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“ (с което регистрира своето участие). С потвърждаването на участие в играта клиентският идентификатор на участника и в случай на спечелване на награда, неговото собствено и фамилно име и телефонният му номер, записани в приложението по време на регистрацията, ще бъдат предадени на „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД. 

Всички участници, спечелили награди, ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus. След теглене на печелившите техните имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/vouchers. Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/ е оторизирана да се свърже с печелившите по имейл или телефон. Печелившият участник трябва да потвърди желанието си за получаване на наградата в срок до 5 работни дни от датата на уведомяване за наградата. Ако агенцията не успее да се свърже с победител или не получи обратна връзка от него/нея в предвидения срок или ако се установи, че е предоставено невалидно ЕГН или невалиден телефонен номер, то победителят губи правото да получи своята награда, а „Лидл България ЕООД енд Ко“ КД си запазва правото да изтегли допълнително друг печеливш. Изтегленият брой печеливши на седмица може да варира при наличието на индивидуални случаи, без това да води до промяна на общата бройка спечелили от играта.

Многократно участие е допустимо. Един участник може да спечели повече от една награда.

Награди
Всеки участник, активирал поне едно участие в приложението Lidl Plus, автоматично получава възможност да участва в тегленето на 1 от 1000 ваучера по 300 лв.

Активирано участие, което вече е било включено в теглене и е спечелило, не участва в бъдещи тегления.

Активирано участие, което е било включено в тегленето на награди през седмицата, в която е получено, но участникът не е спечелил награда, автоматично се прехвърля за участие през следващите седмици за целия период на играта. Прехвърлянето на активирано, но не спечелило участие продължава до спечелване на награда или до приключване на играта. Всеки участник се включва в играта с всяко активирано участие.

Тегленето на печелившите участници се осъществява посредством специален софтуер, гарантиращ спазването на случайния принцип на разпределение на наградите. Всички спечелили награди ще бъдат уведомени чрез нотификация в приложението Lidl Plus и устно по телефон или писмено по имейл, регистриран в приложението Lidl Plus, от Агенция Advancead / Адванс Ед ЕООД, ЕИК: 206023890/.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица. Наградите не могат да се изплащат в пари.

Списък на наградите
1000 физически ваучера за пазаруване в Lidl, всеки на стойност 300 лв. с валидност до 01.12.2023 г.

Краен срок - 30 ноември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара