Спечелете ваучер за пътуване на обща стойност от 500 лв.

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Cvetelina Anrieva

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук и/или инстаграм.

Пълни правила:

Участвай в играта на Caffitaly.bg!

Отбележи трима свои приятели под този пост, последвай страницата ни Caffitaly.bg и сподели на стената си или в Story за по-голям шанс.

Колкото повече приятели отбележиш, толкова по-голям шанс има да спечелиш.

Описание на подаръците: На 01.11.2022 г. ще бъде даден като подарък един ваучер за пътуване на обща стойност от 500 лв. от туристическа агенция TravelCard.bg (Пропър Холидей ООД) на един участник.

Наградата ще бъде изтеглена на случаен принцип сред всички участвали за периода на кампанията и отговорили на всички условия в играта.

Наградата се получава с доставка за сметка на ЦДС ГРУП ООД. Победителят има срок от 7 дни от уведомлението да потвърди чрез лично съобщение в профила в Instagram https://www.instagram.com/caffitaly_bulgaria/ и  фейсбук страницата ни  че приема подаръка, и да предостави данни за контакти адрес за доставка.

!Играта се провежда паралелно в двете социални мрежи.

Процедура по получаване на наградата: Наградата се получава с доставка за сметка на ЦДС ГРУП ООД. Победителят от играта трябва да потвърди чрез лично съобщение в профила в Instagram @caffitaly_bulgaria, че приема подаръка. Наградата се получава само лично. Наградата МОЖЕ да се преотстъпи на трети лица при изрично разпореждане от победителя.

Право на участие: Кампанията е валидна за всички физически лица над 18-годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В кампанията нямат право да участват служителите на ЦДС ГРУП ООД и техните роднини, както и служители на агенции и партньори на компанията.

Отсъствие на парични алтернативи: Не се допуска размяна на наградата срещу пари и други изгоди.

Краен срок - 31 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара