Спечелете ваучер на стойност 200 лв. за голяма верига магазини за техника

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Антония Делибалтова
Veni Anas
Betti Valcheva
Milen Krystev
Диляна Боянова
Красимира Панайотова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

 nPloy е българска иновативна job-matching платформа, която свързва кандидати и работодатели по модела на приложенията за запознанства.
 
Тоест, суайпваш наляво за следваща обява и надясно - за мечтаната работа. Без излишни нерви и стотици нерелевантни обяви, защото умният алгоритъм ти показва само тези, които отговарят на всички твои изисквания, включително за заплата.
 
В момента nPloy се използва от над 85 хил. потребители и над 500 работодатели в страната, сред които BIC, SAP, Lidl, Postbank и др. Компаниите също имат възможност проактивно да се свържат с кандидати от базата на nPloy, както и да се възползват от Employer branding рекламни кампании, насочени към прецизно таргетирана аудитория. Ако проявяваш интерес, търсиш нова работа или просто искаш да разгледаш nPloy, изтегли приложението от тук: app.nploy.net/home. Спокойно, напълно безплатно е.
 
А сега имаш шанс да спечелиш награди от nPloy и Радио Fresh! Всяка седмица през периода на играта нашите Блондинки ще изпитват знанията ти с въпрос във facebook страницата на Радиото. Очакваме твоя отговор като коментар под публикацията.
 
В края на играта всички, които са отговорили вярно, участват в жребий и ще имат възможността да спечелят 1 бр. ваучер на стойност 200 лв. за голяма верига магазини за техника, както и още свежи награди за родени директори и тези, дето бачкат здраво - брандирани комплекти със слушалки, колонка, бутилка и октоподче 3 в 1 кабел.

Краен срок - 23 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара