Спечелете смартфон, смарт часовник, слушалки и видеорегистратор от фотоконкурс на Motorola

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 11 ноември 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка в инстаграм.

Пълни правила:

📱Спечели невероятния edge 30 neo! 🎁 Включи се във #VeryPeriMotoContest - там те очакват още награди!

📸 Запечатай уникален кадър с цвета Very Peri, сподели твоята снимка в Инстаграм с #VeryPeriMotoContest и тагни @motorolabg.

След точно 4 седмици @zornitsallanes и @georgibonevdotcom ще изберат най-добрите кадри, които ще спечелят страхотни награди!

Участник в Конкурса може да бъде всяко физическо лице навършило 14 г. с постоянно жителство в България, което в периода от 19:00 ч. на 13.10.2022 г. до 19:00 ч. на 11.11.2022 г. е извършило задължително всяко едно от следните изисквания:
Снимката, с която ще участва в Конкурса, да е публикувана в периода между 19:00 ч. на 13.10.2022 г. до 19:00 ч. на 11.11.2022 г.
Публикувало е Снимката в личния си профил в Instagram с включен към описанието на Снимката хаштаг #VeryPeriMotoContest
Да е отбелязало на публикуваната Снимка официалния профил на Motorola Bulgaria в Instagram с @motorolabg
Профилът, в който е публикувана Снимката, да е публичен, за да се вижда свободно от всички профили в Instagram.

В Конкурса ще бъдат раздадени четири предметни награди, представляващи: смартфон марка Motorola, модел edge 30 neo, с продажна цена в размер на [838,00] лв.; смарт часовник марка Motorola, модел Moto Watch 100, с продажна цена в размер на [ 129,68] лв.; безжични ANC слушалки марка Motorola, модел Moto Buds-S, с продажна цена в размер на [146,50] лв.; видеорегистартор марка Motorola, модел Motorola MDC300, с продажна цена в размер на [99,33] лв.

След приключване на Конкурса, ще бъде извършено журирането на печелившите и 8 резерви, които са изпълнили условията за участие, посочени по-горе. Журирането ще се извърши по предварително обявени критерии на адреса на Организатора. Победителите и резервите ще бъдат обявени в официалната страница в Instagram до 05.12.2022 г.

Победителите нямат право да получават паричната равностойност на наградата.
 
Печелившите участници в Конкурса ще бъдат уведомени, че печелят награди чрез електронно писмо от Организатора в срок до 48 часа от изтеглянето и обявяването му за победител. 

Спечелилите участници, следва в срок от 72 часа от уведомяването чрез електронно писмо, да предоставят на Организатора коректно трите си имена, ЕГН и телефон за връзка. В случай, че в срок от 72 часа от уведомяването им, спечелилите участници не предоставят информацията по предходното изречение, то същите губят наградата, а Организаторът преминава към награждаване по реда на описаната в настоящата точка процедура на резервите по реда на тяхното изтегляне.

За да получат наградата си, печелившите участници следва да изпратят по електронно писмо данни и информация за доставка до подаден от него адрес. При неспазване на срока, описан в точка 7.1, печелившите участници губят наградата. Приемайки настоящите Правила, всеки Участник се съгласява, в случай че бъде избран за Печеливш, имената му да бъдат обявени в официалните канали за комуникация на Организатора, както следва. Участниците в Конкурса приемат с настоящите Правила, че заснетите кадри могат да бъдат използвани и публикувани в социалните мрежи от Организатора, както следва.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара