Спечелете ударен гайковерт, куфар за инструменти и мултифункционален детектор

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 27 октомври 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играта се провежда на интернет каналите на популярни лица („Инфлуенсъри“) -
Мона Гочев (https://www.instagram.com/monagocheff/)
Катерина Евро (https://www.instagram.com/k.evro/)
Истислава Митева (https://www.instagram.com/istislava/)  

Отговорност за изтеглянето на печеливши участници, организиране на процеса по теглене и информиране на широката публика за правилата на играта има Инфлуенсърът, съвместно с Организатора.

Играта се провежда за всеки от инфлуенсърите както следва:
Мона Гочев - от 11.10.2022 до 17.10.2022 („Период на провеждане“).
Катерина Евро - от 21.10.2022 до 27.10.2022 („Период на провеждане“).
Истислава Митева - от 14.10.2022 до 20.10.2022 („Период на провеждане“).
 
Всеки Участник може да участва с максимум един регистриран профил и може да спечели една награда. За избягване на всякакво съмнение, Участникът има право да получи максимум 1 (една) награда, в случай че спази всички условия за участие и участва само с един негов Инстаграм профил. 

Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за спечелване на награда. Организаторът има право, без предупреждение, да изключи от Играта Участници: които са нарушили по какъвто и да било начин настоящите Общи условия; и/или лица, за които Организаторът има съмнение, че са с фалшива самоличност и фалшив профил или от името на трети лица, със или без изричното им знание.

Механизъм за участие
За да участва в Играта, Участникът трябва в рамките на Периода на провеждане на Играта с конкретния Инфлуенсър да:
Tагне в коментар приятел, който би се възползвал, зарадвал на уред Parkside и му предстои ремонт у дома.

Наградите се осигуряват от Възложителя и се доставят от Организатора. 

За Периода на Играта се теглят следните награди измежду всички участници, спазили всички условия за участие и публикували коментар под поста на съответния инфлуенсър, както следва:
Инструмент на марката Parkside ( за всеки от тримата Инфлуенсъри)

Награда от Мона Гочев: Акумулаторен ударен гайковерт PASSK 20-Li B2 ( с батерия и зарядно устройство) 

Награда от Катерина Евро: Куфар за инструменти; Отвертки, 8 части; Пробивни клещи; Тресчотка с битове и комплект за прецизно рязане, 4 вида; Чук, 5 вида 

Награда от Истислава Митева:  Мултифункционален детектор 5 в 1 PMML 5 A2 

код за отстъпка за определен Parkside инструмент прес приложението Lidl Plus ( за всеки от тримата Инфлуенсъри)
Награда от Мона Гочев: Код за -10% отстъпка през приложението Lidl Plus за Пенташлайф (подходящ за обработка на повърхности и ъгли благодарение на комбинацията от триъгълни и правоъгълни плоскости) от марката Parkside.
Награда от Катерина Евро: Код за -10% отстъпка през приложението Lidl Plus за Лазерен нивелир с кръстосани линии PKLL 10 B2  от марката Parkside.
Награда от Истислава Митева: Код за -10% отстъпка през приложението Lidl Plus за мултифункционален детектор  5 в 1 PMML 5 A2  от марката Parkside.

Печелившите Участници ще бъдат определени на случаен принцип чрез специализиран софтуер.
При тегленето ще се определят съответният брой печеливши на награди и по 2 (две) резервни печеливши за всеки Инфлуенсър. 

Печелившите Участници ще бъдат обявени на канала на Инфлуенсъра спрямо графика, определен в Раздел 7, чл. 4. Печелившите Участници ще бъдат обявени от Инфлуенсъра с коментар под оригиналната публикация на канала на Инфлуенсъра, както следва:
Мона Гочев (https://www.instagram.com/monagocheff/) - обявяване на победителите на 18. 10.2022
Катерина Евро (https://www.instagram.com/k.evro/) - обявяване на победителите на 28.10.2022
Истислава Митева (https://www.instagram.com/istislava/) - обявяване на победителите на 21.10.2022

Тегленето на печелившите ще бъде извършено най-късно до 23:59 ч. на съответната дата посочена в раздел 8, чл. 3 от Инфлуенсъра. 

Всички Печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди от Инфлуенсъра, след допълнително съгласуване с Организатора, чрез директно съобщение (“Direct Message”) в социалната мрежа Инстаграм.

Всички награди ще се получават лично от Печелившите по куриер на посочен от Печелившия адрес или по предварително посочен от печелившия имейл (за кодовете за намаление), след уведомление от страна на Организатора и приемане от страна на Печелившия. 

В случай че наградата е спечелена от Печеливш, който не може да бъде открит чрез директно съобщение в Инстаграм и не предостави на Организатора писмено адрес, на който да му бъде изпратена наградата, след до 3 (три) направени опита за установяване на контакт и съгласуване с Възложителя, Организаторът го уведомява писмено, че губи правото на награда и тя ще бъде предоставена на изтегления резервен Печеливш. В случай че и резервният Печеливш не бъде открит съгласно начините, описани по-горе, то Организаторът и/или Възложителят може да решат или да изтеглят нов/и печеливши или да решат да не раздават наградите, останали като неполучени от изтеглените Печеливши.

Всички месечни награди ще бъдат предоставяни в срок до 10 (десет) работни дни след датата, на която всеки Печеливш върне информация за избрания от него начин на получаване на наградата.
Организаторът и Възложителят не носят отговорност, ако наградите не бъдат получени поради грешен адрес, контакти или погрешна комуникация между Печелившия и Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара