Спечелете 100 хладилни чанти, 150 ластици за тренировка и 150 гривни-крачкомер

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 27 ноември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на два продукта Devin Mineral & Vitamins и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

В Играта участват всички продукти Devin , независимо откъде са закупени.

Участващите в Играта продукти не са изрично обособени в отделна промоционална зона и върху тях няма изрично обозначение, че участват в Играта.

За да участва в томбола за награди, всеки участник трябва да:

Закупи продукти Купи минимум 2 бутилки M&V и да регистрира касовата бележка на www.devin-promo.bg

В касовата бележка следва да е видима марката Devin на закупените продукти. За избягване на съмнение в играта няма да бъдат приемани за участие касови бележки, чрез които не е възможно да се докаже каква марка продукти са закупени.

При регистрацията, участникът трябва:
- да въведе мобилен номер за контакт;
- да въведе номера на касовата бележка;
- да потвърди (чрез check-box), че е съгласен с Официалните правила на Промоцията, ще съхрани касовата бележка или скреч картата до края на Промоцията като доказателство за покупка, както и че ако е печеливш, неговият/нейният мобилен номер ще бъде публикуван на сайта, като последните 3 символа ще бъдат скрити (напр. 0887111***).

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Едно физическо лице има право да участва само с един телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни към едно и също лице.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия, съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден.

Наградите в Играта са:

- 100 бр. хладилна чанта : срещу регистрирана минимум 1 бр. касова бележка от закупени продукти Devin

- 150 бр. ластици за тренировка: срещу регистрирана минимум 1 бр. касова бележка от закупени продукти Devin

- 150 бр. гривна-крачкомер: срещу регистрирана минимум 1 бр. касова бележка от закупени продукти Devin

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта и върху всички промоционални материали, са с илюстративна цел.

Тегленето на наградите описани в т.6.1. ще се извършва всеки ден в периода на кампанията на случаен принцип, чрез специално разработен за нуждите на играта софтуер, който ще определя печелившите измежду всички участници, покрили условията за участие описани в т.5.

Един участник може да направи максимум 10 регистрации на ден. Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на промоцията.

Един касов бон, може да бъде регистриран само един път и чрез само една персонална регистрация на един потребител. В случаите, когато на касовия бон не е изписано името на продукта, касовият бон се счита за невалиден .

Участниците, спечелили награда, ще бъдат известени чрез SMS на посочения от тях мобилен номер. В SMS съобщението ще се съдържа телефонен номер, на който трябва да се обадят в срок до 5 (пет) дни, след като са известени, че печелят награда, за да предоставят данни за доставка (три имена и адрес). Ако спечелилият не се обади в този срок, ще бъде потърсен по телефона еднократно и ако не бъде открит, наградата ще бъде насочена към резервните изтеглени печеливши.

Наградите ще бъдат доставени с куриер, за сметка на Организатора, до всеки печеливш участник, в срок до 45 работни дни след предоставяне на необходимата информация, по реда на т. 6.3.4. Служителите на куриерската фирма ще посетят адреса на печелившия участник само веднъж. В случай, че участникът не присъства на адреса и служителят на куриерската фирма не може да предаде наградата, то куриерите ще съхраняват в срок от 10 работни дни наградата в най-близкия им офис, откъдето печелившият участник трябва да я получи лично. Ако в срок от 10 работни дни печелившият участник не посети офиса на куриерската служба, за да вземе наградата си, същият губи право да я получи.

Наградите се получават само от лицето, изтеглено за печеливш. Не се допуска получаването на наградата от друго лице. Наградите се получават само срещу представяне на лична карта и касовия бон/скреч карта, с които участникът е спечелил наградата .

Касови бележки, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда нужната информация или фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват. Решението принадлежи изцяло и само на Организатора и е обвързващо за участниците. В тези случаи участникът няма право да получи наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара