Спечелете 12 уреда за готвене Philips, 20 ваучера по 100 лв. и 40 комплекта консерви от Bonduelle

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 декември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на поне 2 продукта Bonduelle за минимум 4.80 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в Играта е индивидуално и е обвързано със закупуване на продуктите Bonduelle.

Всеки, който желае да участва и отговаря на изискванията на тези Правила, трябва:
1 Да закупи два продукта на минимална стойност от общо 4,80 лв. (четири лева и осемдесет стотинки) с марка Bonduelle, независимо от опаковката и вида на продукта. Покупката на двата продукта трябва да е отбелязана на една касова бележка.

2. Да запази оригиналната издадена касова бележка до края на промоцията и да регистрира касовата бележка на www.bonduelle.bg/nastroenie-promo, като при регистрацията включи следните лични данни: име и фамилия, телефонен номер и имейл адрес.

3. Участникът трябва да качи снимка на касовата бележка във формат jpg, .jpeg или .png и с размер до 4,5 MB. И четирите ъгъла на касовата бележка трябва да се виждат на снимката, заедно с всички подробности, посочени в нея, като обект, дата, код, QR код, закупени артикули и касовата бележка трябва да може да се чете.

4. Кодът от касовата бележка може да бъде регистриран само веднъж и позволява само едно участие в Играта. Регистрираният код трябва да съвпада с кода от касовата бележка, предоставена от участника при регистрацията в сайта на играта – www.bonduelle.bg/nastroenie-promo

Участието в Играта може да се счита за невалидно, ако:
- касовата бележка не отговаря на изискванията, описани по-горе;
- касовата бележка не съдържа закупуване на 2 продукта Bonduelle, даващи право на участие в Играта;
- регистрацията на касовата бележка е направена преди началото или след края на Играта;
- участникът е предоставил непълни или неточни данни;
- участникът не отговаря на други изисквания, посочени в настоящите Правила.

Играта се провежда в четири кръга, както следва:
- Кръг 1:17.10.2022 г. - 30.10.2022 г.;
- Кръг 2:31.10.2022 г. – 13.11.2022 г.;
- Кръг 3: 14.11.2022 г. – 27.11.2022 г.;
- Кръг 4: 28.11.2022 г. – 04.12.2022 г.

За Всеки кръг ще бъдат избрани 3 печеливши участници, които ще спечелят по една голяма награда, 5 победители, които ще спечелят по един ваучер на стойност 100 лв. и 10 победители, които ще спечелят малки награди. В допълнение, Организаторът ще изтегли по 2 резервни участника за всяка награда във всеки от четирите кръга, в случай че избраните победители не успеят да установят контакт с Организатора или са предоставили неправилни или непълни данни за контакт.

Общият брой награди за Играта включва 12 големи награди, 20 ваучера на стойност по 100 лв. и 40 малки награди.

Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки, ако отговаря на горните условия. Печелившите участници се определят на случаен принцип чрез томбола, която ще се проведе автоматично от софтуер в четири кръга. Това са и датите, в които ще бъдат обявени победителите на официалния сайт.
- Теглене на победители от томболата от кръг 1: 31.10.2022 г.;
- Теглене на победители от томболата от кръг 2: 14.11.2022 г.;
- Теглене на победители от томболата от кръг 3: 28.11.2022 г.;
- Теглене на победители от томболата от кръг 4: 05.12.2022 г.

Организаторът ще обяви печелившите участници, като публикува техните инициали (първа буква от собственото име и първа буква от фамилията) заедно с телефонен номер с изтрити последни три цифри в официалната страница за кампанията - www.bonduelle.bg/nastroenie-promo .

Участниците трябва да запазят оригиналната касова бележка за покупка като доказателство и да запазят целостта на всички касови бележки, които са регистрирали до края на промоцията.

Един участник може да спечели само по една награда от всеки вид за времето на Играта.

Организаторът ще се свърже с печелившите участници на посочения от тях телефонен номер, за уточняване на подробностите относно получаването на наградите, не по-късно от 5 работни дни след обявяване на победителите от всеки кръг.

Общият брой на награди за периода на Играта е 12 (дванадесет) Philips уреда за здравословно готвене HD9270/90, на стойност 379,99 лв. с ДДС, 20 (двадесет) ваучера Edenred с предварително заредени по 100 лв., 40 (четиридесет) комплекта консерви Bonduelle, включително 1 консерва бял боб (425 ml), 1 консерва червен боб (425 ml), 1 консерва Бретона (425 ml), 1 консерва Перуана (425 ml), 1 консерва нахут (425 ml).

Наградите ще бъдат изпратени на победителите след потвърждение, като победителите изпратят адреса си за получаване на наградата. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара