Спечелете 3 броя смартфон iPhone 14 128 GB

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 октомври 2022

Как се участва:

Чрез качване на снимка или видео в инстаграм.

Пълни правила:

🌌 МОМЕНТЪТ НАСТЪПИ 🌌

🔮 Огледалният свят на Vivacom вече е тук и те чака в Сердика Център от 13 до 16 октомври! Пристъпи смело вътре и открий всички свои версии, чакаме те на етаж -1!

🤩 А освен страхотното преживяване сме подготвили и томбола, в която можеш да спечелиш един от три iPhone 14. 😊 Единственото, което трябва да направиш, за да се включиш, е да споделиш изживяването си от огледалния свят със снимка или видео в Instagram с #unlimitedbyvivacom и да последваш профила ни. ☝️

Териториален обхват:

Mall Serdika – гр. София, 13.10-16.10.2022 г., вкл.

Mall Plovdiv – гр. Пловдив, 20.10-23.10.2022 г., вкл.

Mall Galleria – гр. Бургас, 27.10-30.10.2022 г., вкл.

Участието в играта може да бъде заявено единствено на https://www.instagram.com/vivacombg

Награди:

3 броя iPhone 14 128 GB в цветовете BLUE, STARLIGHT и (PRODUCT)RED

В играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, посетител наМall Serdika, гр. София; Мall Plovdiv, гр. Пловдивили Мall Galleria, гр. Бургас в съответния времеви диапазон, което

- посети специалния обект UNLIMITED SPACE BY VIVACOM;
- направи своя снимка/видео в UNLIMITED SPACE BY VIVACOM;
- в периода на настоящата игра (13.10 –30.10.2022 г.) сподели публично в пост в своя профил в Instagram снимка/видео от преживяването си в UNLIMITED SPACE BY VIVACOM;
- добави в описанието на снимката/видеото#unlimitedbyvivacom;
- последва @vivacombg в Instagram.

За да е валидно участието, то трябва да отговаря на всички посочени по-горе условия.

Всеки участник има право да участва с неограничен брой снимки/видеа, но при тегленето на печелившите за участие се зачита само един брой снимка/видео. Участието в настоящата игра не изключва участието в други инициативи на организатора освен ако изрично не е посочено друго.

Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни за паричната им равностойност.

Спечелените награди нямат гаранционно обслужване.

Печелившите участници за всеки цвят устройство и равен брой резерви ще бъдат избрани на случаен принцип на 02.11.2022 г. с помощта на софтуер от администраторите на фен страницата на Vivacom във Instagram https://www.instagram.com/vivacombg измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име в Instagram на официалната страницата на Vivacom в Instagram на 03.11.2022 г., като коментар под публикацията за играта.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили в Instagram чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора в Instagram следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

Организаторът ще изпрати до офис на куриер за своя сметка наградите до съответните печеливши, предоставили валиден адрес, в рамките на 7 календарни дни от предоставяне на адрес за получаване на наградата. Организаторът си запазва правото да удължи този срок в зависимост от развитието на епидемиологичната обстановка и свързаната с него заетост на използваното куриерско дружество „Еконт“.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара