Спечелете 2 ученически раници пълни с пособия Talentus

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Dimitrina Georgieva
Milen Kostov

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

⭐ ИГРА ⭐
По повод първия учебен ден ти подготвихме игра, с която да те върнем обратно в час. 🖊️ Реши задачата и може да спечелиш 1 от 2 ученически раници, пълни с ученически пособия на нашата собствена марка Talentus. Напиши в коментар верния отговор и участвай за наградата. 🤩 Разгледай внимателно условието и внимавай за уловки. 😏

Участник в Играта е всяко лице:

    разполагащо с активен и отключен профил във www.facebook.com.
    Дало отговор на задачата под публикацията на Играта в Периода на провеждане (коментарът може да бъде под формата на текст, снимка, GIF).

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА И Е ДОБРОВОЛНО.

Един Участник следва да участва само с един валиден Facebook профил; дублирани потребителски профили или такива, които са многократно регистрирани от едно и също лице, ще се считат за невалидни и не участват в Играта.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия, от комуникационна агенция „НОУ УЕЙ ЕООД“, [Knoway].

Само печелившите Участници ще бъдат уведомявани – с лично съобщение или в отговор на коментара им под публикацията в съответната социална мрежа в рамките на до 5 (пет) работни дни след тегленето на наградите.

Участници, с които Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 3 (три) работни дни, губят правото да получат спечелена награда. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Имената на спечелилите участници ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на Kaufland България (www.kaufland.bg) след свързване с тях и само при изрично потвърждение от страна на печелившите Участници за тяхното съгласие с това обявяване.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес. Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 3 (три) седмици от провеждане на тегленето чрез външно дружество - спедитор/ куриер.

Краен срок - 21 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара